SADA SE SVE ZNA: Evo kada Zoran Marjanović izlazi iz zatvora!

Vijesti

Viši sud u Beogradu je produžio danas za još 30 dana pritvor Zoranu Marjanoviću optuženom za ubistvo supruge Jelene 2. aprila 2016. godine na nasipu u Borči. Portparol suda Bojana Stanković je precizirala za Tanjug da je krivično vanpretresno veće Marjanoviću produžilo pritvor zbog uznmemrenja javnosti.

Protiv Marjanovića je u toku dopuna istrage u Višem javnom tužilaštvu pošto mu je Viši sud 20. marta vratio optužnicu od 9. februara i naložio da pribavi određene dokaze radi boljeg razjašnjenja stanja stvari, u cilju ispitivanja osnovanosti optužnice.

Sud je tada, pored ostalih dokaza, naložio da se ispita u svojstvu svedoka maloletna ćerka Zorana i ubijene Jelene Marjanović.

U toku je veštačenje sposobnosti deteta da daje iskaz pred tužilaštvom i sudom… Marjanović se od hapšenja u septembru prošle godine nalazi u pritvoru zbog uznemirenja javnosti. Sumnja se da je Jeleni zadao više udaraca u glavu, nanevši joj višetruke prelome lobanje, nakon čega ju je potopio u kanal.

Ubistvo Jelene Marjanović je medijski najpraćeniji slučaj crne hronike u Srbiji već gotovo dve godine.

Njen je suprug uhapšen 15. septembra 2017. godine, gotovo godinu i po dana od ubistva. On je i pre toga bio privođen ali je nakon ispitivanja u policiji i na poligrafu puštan zbog nedostatka dokaza…

Na saslušanju u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu, Marjanović je negirao da je ubio suprugu i ponovio sve što je i ranije govorio na saslušanjima u policiji. ..Pre hapšenja je u više navrata u medijima govorio o ubistvu, učestvovao je u jednom telelvizijskom realiti programu i generalno je svojim istupima skretao pažnju “žute štampe”.

Podijeli članak: