SAD ZNAMO I PRAVI RAZLOG: Evo zašto je Aleksandra Radović BESNA na Maju Nikolić

Estrada

Muzičko takmičenje “Pinkove zvezde” više nikada neće biti iste…

Kao bomba u medijima odjeknula je vest da je pevačica Aleksandra Radović napustila žiri “Pinkovih zvezda”, pa iako smo znali da je razlog bio dolazak koleginice Maje Nikolić , razlog njihove netrpeljivosti nije bio ranije poznat.

Međutim, kako je Maja Nikolić tokom proteklih nekoliko meseci iznosila niz uvreda na Aleksandrin račun,,moglo bi se reći  da Radovićka ipak nije mogla da pređe preko toga.

“Za mene je ona čist promašaj za “Pinkov” šou. Sve što je rekla Dara Bubamara za Aleksandru totalno je u pravu. Samo ću vam reći da je ona meni bila prateći vokal u bendu intenzivno tokom tri godine. Bila je udata za bubnjara mog benda, o tome se ne priča, ona to krije kao zmija noge, kao i što krije da je iz sela pored Šapca” rekla je tada Maja.

 

“Ona je glumila zvezdu, a tri godine je pevala samo i isključivo narodnjake… Ja sam u tom periodu pevala samo pop pesme,, a nju sam plaćala 50 evra da bi pevala samo narodnjake… Radile smo svakog vikenda na jednom poznatom beogradskom splavu “ kazala je tada Nikolićeva.

Izgleda da Aleksandra nije mogla da pređe preko ovih Majinih uvreda.

Srbijadanas

Podijeli članak: