SAČEKUŠA ZA VELJKA RAŽNATOVIĆA: Navijači Zvezde pretukli Cecinog sina!! (FOTO)

Vijesti

Prema dosadašnjim informacijama Veljka Ražnatovića je navodno sačekala grupa od 30-ak mladića ispred kuće u kojoj živi. Navijači Crvene zvezde su organizovali sačekušu za sina poznate folk pevačice Cece Ražnatovići Željka Ražnatovića, Veljka!

Oni su ga sačekali ispred kuće porodice Ražnatović.

Veljka Ražnatovića je navodno napala grupa od 30-ak mladića ispred kuće u kojoj on živi. U nedelju ujutru, je ova grupica  organizovala sačekušu i napala ga kada je krenuo da isprati društvo. Navodi se da je Ražnatović pukom  srećom zadobio samo lakše tjelesne povrede, jer su se napadači razbežali posle  nekoliko minuta.

Galama  je probudila i pevačicu Cecu, koja je odmah istrčala na ulicu.

Da se podsetimo, protiv Veljka Ražnatovića (17) je policija, pre dve nedelje, Odeljenju za maloletnike Višeg tužilaštva podnela krivičnu prijavu za nasilničko ponašanje zbog sumnje da je u utorak uveče, ispred svoje kuće u Ulici Ljutice Bogdana, pretukao Mihaila Jovanovića (17) i tom prilikom mu naneo lakše povrede!

Maloletni Mihailo Jovanović (17) je primljen 23. aprila u Urgentni centar sa tvrdnjom da ga je u Ulici Ljutice Bogdana 1 pretukao Veljko Ražnatović (17), sin Svetlane i Željka Ražnatovića Arkana.

Alo

Podijeli članak: