SAČEKALA DA MUŽ ODE PO TORTU, PA PUCALA SEBI U GLAVU! Prijatelji nesrećne žene otkrivaju: Ovo je uzrok TRAGEDIJE!!

Vijesti

Subotičanka S. B. (28), koja je sebi oduzela život 9. jula, na svoj rođendan, nešto više od samo dva meseca nakon što se porodila, biće sahranjena 12. jula na Pravoslavnom groblju u Subotici….

Njeni najmiliji, prijatelji i poznanici zbog ogromne tragedije, u velikom su bolu, neverici i šoku zbog odluke i čina mlade žene, a prema svim dosadašnjim informacijama odluka S. B. je posledica postporođajne depresije.

Poznanici su ispričali da devojka bila izuzetno mila i draga osoba koju su svi voleli… Bila je u skladnoj vezi i braku i imala je podršku porodice i prijatelja.

” Njen suprug je na dan njenog rođendana otišao po tortu. Nažalost, dok je on bio odsutan pucala je sebi iz pištolja u glavu. Njeni prijatelji i muž, koji ju je obožavao, želeli su da je obraduju i iznenade, da je oraspolože i rođendan učine lepim i veselim druženjem… Hitna pomoć je prevezla u Opštu bolnicu gde su pokušali da je spasu, čak je bila u pripremi i operaciona sala, međutim, preminula je” govori poznanica porodice.

Prema njenim rečima, S. B. je bila u skladnoj vezi sa suprugom još od srednje škole. Oboje su završili Ekonomski fakultet u Subotici i radovali se bračnom životu i prinovi.

” U njoj je bilo toliko lepote i dobrote da je svaki susret sa njom, ali i njenom porodicom bio pravi izuzetak iskrenog druženja. Koliko znamo, postporođajna depresija je uzela mahaOna je sigurni imala  podršku porodice. Niko nije mogao da pretpostavi, barem od nas koji smo je poznavali, da bi mogla to da učini. Duša i srce nam se svima kidaju ” govori Subotičanka koja je poznavala S. B..

Prema pisanju “Večernjih novosti”, mlada žena je odlazila kod lekara, žalila se da joj nije dobro, da je psihički loše.

” Bila je uvek vesela i nasmejana. Bavila se profesionalnim šminkanjem. Jedino se iskreno nadam da će njena porodica smoći snage da zbog deteta nastave život. Neverovatno je strašno što nas je napustila” govore Subotičani koji su poznavali S. B.

Podijeli članak: