ŠABANOV KONAČNI OBRAČUN: POPOVIĆ MI JE REKAO: Samo mrtav ćeš izaći iz Granda!!!

Estrada

Kralj narodne muzike Šaban Šaulić je konačno progovorio o odlasku iz popularnog muzičkog takmičenja Zvezda Granda u žiri Pinkovih zvezda i u razgovoru otkriva šta sada misli o Breni i Saši i sa kim se od kolege nikad neće pomiriti.

“U Zvezdama Granda bio sam veoma svavjestan prema toj djeci, kandidatima, mešutim , bilo je tu nekih začkoljica koje mi nisu odgovoarale i da se ne bi širila nervoza, bilo je bolje da eskiviram pošto nisam neko ko se svađa” , govori kratko i jasno  Šaban.

Naime, ovom prilikom Šaban još otkriva da uopšte nije razgovarao sa Popovićem te da je sve pregovore vodila Goca , koja mu je nakon sastanka saopštila da se nije uspjela dogovoriti sa Sašom. Ubrzo je stigao poziv od Pinka a Šaban je za deset minuta uspio dogovoriti sve detalje oko žiriranja.

Na pitanje da li je tačno da je Popović izjavio: “Šaban će samo mrtav otići iz Granda!”  Šaban odgovora:

“Ma ne daj Bože. Nije mi još vrijeme da odem, uostalom ja i on smo približnih godina. Pa svi su odlazili iz Granda i vraćali se , takav je posao. Mi pjevači idemo malo na Pink malo na Grand. Ja trenutno sebe ne vidim u toj firmi i na tom mjestu.” – rekao je Šaban te na to još dodao: 

“Što se tiče Brene , ne razumijem zašto je rekla da sam neprofesionalan. Ali nema veze , ona mi je i dalje jako draga osoba. Od članova žirija mi neće niko nedostajti , sa svima sam imao neke nesuglasice. Jedino sa Snežanom sam u dobrim odnosima i znamo se jako dugo godina.”- bio je veoma jasan Šaban.

eturnejacom/Carsija.info

 

Podijeli članak: