Šaban pokušao da pomiri Zoricu i Sašu: POGLEDAJTE KAKO SE ZAVRŠILO!!

Estrada

Naš kralj narodne muzike Šaban Šaulić je pokušao da pomiri svoju kumu Zoricu Brunclik i Sašu Popovića, koji su bili gosti na proslavi njegove krsne slave Sveti Jovan.

Međutim, sav njegov trud je pao u vodu jer su se pevačica i direktor „Granda“, koji su u svađi od prošlog leta, sve vreme izbegavali!

Šaban je imao veliku želju da Brunclikova i Popović obnove prijateljstvo. Iako je pokušavao da ih smesti za isti sto, to mu nije pošlo za rukom.

“Zorica i Saša su i dalje na ratnoj nozi! S obzirom na to da su se nekad poštovali, folkerki teško pada njihov zahladneli odnos, pa je sve vreme izbegavala Sašin pogled. Kod Šabana joj je bilo veoma neprijatno jer nije progovorila ni reč s bivšim direktorom, njegovom suprugom Suzanom i Lepom Brenom. I sve vreme se domunđavala sa suprugom Miroljubom Aranđelovićem Kemišem. Šaulić je nekoliko puta seo pored njih kako bi proćaskali, ali sve se završilo na tome”  kazao je naš izvor koji je bio na slavi i dodao da je Lepa Brena došla u pratnji nekadašnje ljubavnice Miroslava Ilića Mirjane Antonović i njihovog vanbračnog sina Devina.
“Pošto Mira boravi u pevačicinoj kući, Brena nije želela da je ostavi samu i povela je nju i njenog sina na Šabanovu slavu – govori naš izvor.

 

Da se podsetimo, Zorica se nije slagala sa Sašinim odlukama u „Zvezdama Granda“, zbog čega je odlučila da napusti takmičenje, u kojem je ona bila član žirija. Iako je Popović izbegavao da je negativno komentariše u javnosti, Zorica je jedno vreme bila oplela po njemu kao po najvećem neprijatelju.

Kurir

Podijeli članak: