Roditelji poginulog spasili su policajku od zatvorske kazne!

Vijesti

Melita Pek (31) u januaru je 2015. u Satnici Đakovačkoj autom udarila biciklistu Borisa Franjića (33), koji je odmah na mjestu preminuo… Roditelji poginulog su ipak rekli da ne žele da ide u zatvor…

Melita Pek (31), u Satnici Đakovačkoj prošle godine u januaru je autom udarila biciklistu Borisa Franjića (33), koji je preminuo na mjestu.Ona je vozila  prebrzo. Nakon toga izmjerili su joj 1,45 promila alkohola. I poginuli je bio pijan, izmjerili su mu 1,89 promila alkohola u krvi, a 2,16 u urinu.

Melita je policajka i u međuvremenu su je vratili na posao… No auto ne smije voziti četiri godine… Na Općinskom sudu u Osijeku je nepravomoćno osuđena na godinu dana zatvora koje će zamijeniti radom za opće dobro.

U svom obrazloženju presude je sudac rekao da su roditelji poginulog Borisa kazali kako ne žele da Melita ide u zatvor. Olakotna okolnost je i to što je ona samohrana majka teško bolesnog djeteta, piše Glas Slavonije.

nače, Melita Pek se nije pojavila na izricanju presude.

“Smatram se krivom, sram me je i izrazito mi je žao što se to dogodilo. Više od godinu dana liježem i budim se s mislima na tu nesreći” kazala je Pek tijekom ovog suđenja.

(24sata.hr)

Podijeli članak: