RIJEŠENA MISTERIJA: Deda(68) umro tokom odnosa sa komšinicom (75) i cijela Banja Luka priča o epilogu!

Vijesti

Policija je u banjalučkom naselju Novoselija uz rijeku Vrbas pronašla beživotno tijelo F. G. (68), a njegova smrt i danas je glavna tema među svim meštanima i inspektorima.

Detaljnom istragom utvrđeno je da je umro prirodnom smrću jer je srce prestalo da mu kuca zbog vijagre koju je popio. Kobne noći otišao je do komšinice S. D. (75), a posljednji trenutak života dočekao je vodeći ljubav sa njom.

“Svi smo bili iznenađeni kada smo vidjeli policiju i mrtvačka kola u dvorištu komšinice, a još kada su nam rekli da je u njenom dvorištu nađeno tijelo komšije, bili smo šokirani jer nismo znali otkud on kod nje. Tek nekoliko časova kasnije saznali smo detalje kako je umro. Bog da mu dušu prosti, ali nije mogao ljepše skončati”  rekao  je prijatelj pokojnika koji je zamolio da mu ne navodimo ime.

Nakon otkrivanja beživotnog tijela starca, uviđaju je prisustvovao i ljekar mrtvozornik koji je utvrdio da na tijelu uopšte nema tragova krivičnog djela. Nikome, međutim, nije bilo jasno otkud tijelo u dvorištu žene i to pored zida koji dvorište odvaja od Vrbasa.

Medjutim nije dugo trebalo da se kockice poslože.

Izvor Blica blizak policiji je ispričao jučer da je istragom otkriveno da je F. G. kobne noći popio vijagru i umro od infarkta tokom vođenja ljubavi, što je preplašilo njegovu partnerku.

“Još se utvrđuju okolnosti šta se dogodilo nakon smrti pokojnika, ali prema onome što je istraga do sada otkrila, žena je na neki način pokušala da prikrije da je pokojnik umro tokom ljubavnog odnosa” rekao  je ovaj izvor blizak policiji.

On još dodaje a je preplašena žena nakon tragičnog događaja obukla pokojnika i iznijela ga u dvorište, te da ga je najvjerovatnije pokušala baciti u Vrbas, ali nije imala snage.

“S obzirom na to da je Vrbas u neposrednoj blizini mjesta na kojem je nađeno tijelo pokojnika, odnosno da je samo zid prepreka, vjerovatno ga je namjeravala ubaciti u rijeku kako se ne bi otkrilo mjesto smrti”  rekao je izvor blizak policiji.

Komšinica nam je ispričala da je žena nakon svega što se dogodilo otišla kod sestre u Visoko.

“Ne znam kako bih se ponašala u takvoj situaciji, vjerovatno bih umrla odmah za njim da mi se tako nešto dogodilo. Ne znam zašto odmah nije pozvala policiju, ali je došla do mene i ispričala mi da je on umro kod nje što me šokiralo” rekla  je komšinica koja je takođe zamolila da joj ne navodimo ime.Poznanici žene kod koje je umro Banjalučanin ispričali su jučer da je vitalna i po izgledu daleko mlađa od svojih godina.

“Živi na relaciji Švedska-Banjaluka i ona zaista dobro izgleda “rekla je njena prijateljica.

Ekskluziva.ba

Podijeli članak: