Ribar Abdulah Hasanović pronašao tijelo slovenskog skakača: PAS SE NIJE HTIO ODMAKNUT OD OBALE, ODMAH SAM…

Vijesti

Bezživotno tijelo slovenačkog skakača Andreja Beuca je pronađeno danas u Drini kod Kozluka, 15 kilometara nizvodno od Zvornika. Kako javlja RTRS Beucovo tijelo oko 11 sati je primijetio ribar Abdulah Hasanović  iz Kozluka.

On je šetao pored Drine. Hasanović je odmah nakon toga odmah pozvao nadležne službe koje su utvrdili da se radi o Andreju Beucu.

“Došao sam sa psom do bašte, ali mi je bilo neobično što se ne odmiče od obale. Lajao je i kada sam došao do njega vidio sam nešto što mi je u prvom trenutku ličilo na lutku. Kada sam bolje pogledao shvatio sam da se radi o tijelu. Odmah sam alarmirao policiju koja je veoma brzo stigla. Tijelo je bilo na veoma nepristupačnom mjestu” , kazao je Hasanović.
Policija je zatim potvrdila da je danas u koritu rijeke Drine u Kozluku kod Zvornika pronađeno tijelo Andreja Beuca (34), Slovenca za kojim se tragalo od 7. avgusta. Daljom identifikacijom  utvrđeno je da je riječ o Andreju Beucu iz Krškog koji je prije četiri dana nestao u rijeci nakon skoka, saopšteno iz Centra javne bezbjednosti Bijeljina.

Njegovo tijelo, koje su u 11.20 časova pronašli pripadnici Profesionalne vatrogasne jedinice Zvornik i ronioci Ronilačkog kluba “Trb” iz Bijeljine, je prebačeno u Medicinski centar Zvornik.

Da se podsjetimo Beuc je 7. avgusta nakon skoka sa visine od 20 metara sa mosta Kralja Aleksandra Prvog Karađorđevića izronio, medjutim odmah je potom nestao u vodi, a spasioci u čamcima nisu uspjeli da mu pomognu.

Fokus/Zenskikutak

Podijeli članak: