REČI JELENINE ĆERKICE OSTAVILE BEZ TEKSTA: “Ima jedan drugi putić gde …”

Vijesti

Malena petogodišnja ćerka Jana još uvek ne zna surovu istinu, međutim iako joj još nisu rekli šta se stvarno dogodilo, dete sada predoseća da se nešto strašno desilo njenoj majci Jeleni Marjanović Krsmanović, koju nije videla od 2. aprila.

“Jana je lepo vaspitana devojčica, ali i veoma inteligentna. Nemojte misliti da ona ne shvata da se sa njenom majkom nešto dešava, ali ona nikada nije provela više od nekoliko sati bez nje. Ispočetka je govorila deci:

“Blago tebi, ti imaš majku, a ja nemam”. Da bi kasnije svakodnevno po nekoliko puta tražila da joj se objasni gde je njena mama i zbog čega je toliko dugo nema kod kuće” govori  izvor koji je veoma blizak porodici stravično ubijene pevačice.

 

Međutim, sve je odjenom šokirala kada je njena baka Zorici, Jeleninoj majci, pre nekoliko dana rekla: “Bako, ti si debela, moraš da trčiš da smršaš, ali nemoj da ideš na nasip, ukrašće te kao moju mamu. Ima jedan drugi putić gde treba da trčiš, pokazaću ti ja”, reči su malene Jane.

 

“To je Zoricu, a i sve ostale koji su u tom momentu bili u kući Krsmanobića, ostavio bez teksta. Dete sluša, osluškuje i ma koliko se svi trudili da pred njom pominju ništa što je u vezi sa ubistvom, ona sve upija. Svaki put kada neko pokuca, ona očima govori da bi to mogla da bude njena majka” kazao je izvor iz istrage.

Podijeli članak: