Razvod, pritisak: SMRT PREKINULA LJUBAV: Luna i Sloba nakon ovoga NE MOGU OSTATI ZAJEDNO?!

Rijaliti

Koliko samo tuge na jednom mestu…

Slobodan Radanović i Luna Đogaj ne važe  samo za najpopularniji rijaliti par ove zemlje trenutno, već verovatno i za najpopularniji par uopšteno u Srbiji… Njihova veza je ganula milione i milione gledalaca u Srbiji, a ono što se svi pitaju jeste: “Ima li budućnosti ovom poznatom paru?” 

Mi smo se pokušali da prisetimo nekih rijaliti parova koji su obeležili poslednjih deset godina srpske televizije i da vidimo je li ijedan opstao u životu… Rekapitulacija od prvog prikazivanja Velikog brata 2006. godine, pa sve do danas.

Ena i Marko 

Prvi i verovatno najznačajniji rijaliti serijal jeste bio prvi ciklus Velikog brata u kom je na kraju pobednik izašao smerni momak Ivan Ljuba…  Ipak je verovatno većini ljudi jedan od glavnih utisaka ostao ljubavni par Ena Popov i Marko Miljković… Oni su imali prvi seks u istoriji rijalitija na ovim prostorima, a vezu su nastavili i posle VB-a. Nije potrajala, a danas je Ena Popov ostvarena u ulozi majke, dok je Marko učesnik prve sezone “Zadruge”.

Anabela i Mladen

Majka Lune Đogani i slavna srpska pevačica Anabela Atijas bila u VB vezi sa manekenom Mladenom Radulovićem. Ovaj je par čak bio pred svadbenim zvonima, ali se nagli raskid dogodio oko godinu dana nakon rijalitija.
Jelena Žeželj i Stevan Zečević Zeka

Tragična pogibija učesnika druge sezone Velikog brata Elmira Kuduzovića, Zorice Lazić i Stevana Zečevića je značila kraj i za burnu vezu Jelene Žeželj sa Zekom, a godinama nakon toga ona nije mogla da se oporavi… Danas se ovog događaja ceo region priseća uz veliku bol, a naravno da je posebno teško porodicama učesnika, kao i svima koji su u bilo kakvoj vezi bili sa nastradalima…

Bane i Kaća

Kako su samo lep par činili Bane Janković i Katarina Živković u toku trajanja Farme, čovek bi pomislio da njihovoj ljubavi nikada neće doći kraj. ..Nažalost, nije to potrajalo predugo i posle nekog vremena oboje su krenuli svojim putevima.

Viki i Karlo

Devojke iz Skoplja, Kristina i Violeta Raleva su definitivno  obeležile  treću sezonu rijalitija “Veliki brat”, a Makedonija je tada prvi put imala predstavnike u srpskoj verziji ovog šoua.Iako je po mišljenju mnogih, Violeta (Viki) bila zanimljivija od sestre bliznakinje, u kući se zadržala duplo kraće – 42 dana. Kristina (Kiki) je opstala čak 91 dan.

Violeta je ostala zapamćena po vezi sa trinaest godina starijim Karlom Zagorcem, a romansu su okončali godinu dana kasnije…

 Stanija i Filip

Nakon Farme i strasne ljubavi u njoj, Stanija i Filip su na sav glas pričali kako uveliko planiraju zajednički život, venčanje i decu, međutim, ona je otišla u Ameriku sama, a on je potvrdio da nisu više zajedno.
” Posle brojnih spekulacija da li smo Stanija i ja i dalje zajedno i brojnih priča o tome šta je razlog raskida, osetio sam potrebu da ovako javno kažem pravu istinu…Pravi  razlog našeg raskida je bila jedna skroz glupa svađa koja je otišla u pogrešnom smeru i jako se kajem što sam uopšte dozvolio da ode u tom smeru, ali jako je veliki pritisak na našu vezu sa svih strana i nije lako izboriti se sa time. Ako je ljubav prava, ona će na kraju pobediti sve prepreke… I ona i ja verujemo u našu ljubav i da ćemo ovaj test proći “oglasio se tada  Filip na svom Fejsbuk profilu.

Gastoz i Zorica Dukić

Rijaliti “Parovi” je doneo verovatno i najviše ljubavi, seksa, razvrata i bahanalija, a u centru toga našla se i poneka ljubav… Najsnažnija i najbitnija bila je između Nenada Marinkovića Gastoza i Zorice Dukić, a završena je relativno nedavno..

Gastoz je poznat po mnogim devojkama, ali nema sumnje da će Zorica uvek imati posebno mesto u njegovom srcu. Nažalost, od ljubavi ovo dvoje mladih verovatno više neće biti ništa.

Nemeš i Marijana

Srbin Nikola Nemešević Nemeš i Hrvatica Marijana Kovačević su bili  ljubavni par VB-a koji je stigao do braka. Naravno, Marijana je pre toga morala završiti svoju venčanu zajednicu koju je imala pre ulaska u rijaliti (situacija podseća na Lunu i Slobu). N veliku žalost, pre nekoliko meseci više izvora je navelo da je romansa Nemeša i Marijane stigla do svog kraja. Razvod će verovatno ubrzo uslediti.

Kao što do sada vidimo, nijedna jedina srećna priča. Nadamo se da će Lunina i Slobina sudbina biti srećnija, ali…

Srbijadanas

 

Podijeli članak: