Razbacane tašne i cipele, čuveni splav i dalje tone: Ovako od jutros izgleda “Freestyler”!

Vijesti

Na prilazu splavu se mogu vidjeti ostavljene muške i ženske cipele, tašne, jakne, ali i bačene kape Deda Mraza.

Jutro nakon potonuća čuvenog beogradskog splava “Freestyler” na Savi, pojedini gosti koji su sinoć tamo bili na proslavi Nove godine dolaze sporadično do objekta, nadajući se da će pronaći svoje izgubljene stvari.

Splav je većim delom pod vodom, i nije unutra bezbedno ući, tako da mladi koji dolaze gledaju da li im je ostalo nešto ispred, ali po stvari koje su im ostale zarobljene unutra ne bi trebalo da ulaze.

Na prilazu splavu mogu se videti ostavljene muške i ženske cipele, tašne, jakne, ali i bačene kape Deda Mraza.

Splav je počeo da tone noćas nedugo nakon ponoći. Kako smo saznali na licu mesta, kada je splav počeo da se naginje, a voda da prodire, okupljenima je sa mikrofona javljeno da polako i jedan po jedan napuste klub.

Kako su svi bili jako uplašeni, neki su krenuli da trče, ali je razum prevladao, pa nije došlo do stampeda.

Svi gosti su uspešno evakuisani pre nego što je skoro polovina splava nestala u reci. Policija sinoć nije dala nikome da priđe objektu koji je još uvek bio privezan za obližnju banderu. Bojazan je postojala od udara struje, ali i od toga da će se bandera otkačiti, te da će ceo kraj ostati u mraku. Srećom, kako se naša ekipa uverila jutros na licu mesta, nije pričinjena dalja šteta.

Istragom bi trebalo da bude utvrđeno kako je došlo do potonuća.

0:20

(Telegraf.rs)

Podijeli članak: