RAT DIVA SE NASTAVLJA: Karleuša napala Lukasa, pa IZBRISAO sliku sa Cecom!!!

Estrada

Rat diva još uvijek ne prestaje!!! Poznate pjevačice  Ceca Ražnatović i Jelena Karleuša opet hodaju po tankom ledu i to zbog kolege Ace Lukasa. Podsjetimo, pjevač je bio blizak prijatelj folk zvijezde duže od deset godina, sve dok se ponovo nije priključio žiriju u Zvezdama Granda u kom Jelena caruje. A onda je postao najbolji pajtos sa JK što je rezutiralo megahitom “Bankina”,tako piše tabloidStar.

Istina za volju, tokom druženja sa Jelenom on je zapostavio Cecu čiji je ranije bio redovan gost na svim slavljima u njenoj vili na Dedinju, pa nije došao ni na njen rođendan koji je nedavno slavila u jednom restoranu, niti joj je čestitao… Ipak, njih dvoje su se vidjeli prije par dana u Crnoj Gori, poslije ravno dvije godine i riješili su sve svoje nesuglasice. Susret se desio na plaži Oblatno uz pićence i večeru, što je sve dokumentovano i fotografijama.

Svemu tome kumovao je njihov zajednički prijatelj Aco Pejović, koji je imao veliku želju da ih pomiri, pa se prvo sastao sa Cecom, a potom su pozvali i Lukasa da im se pridruži. Kako otkriva izvor, inače estradni menadžer koji ovu trojku odlično poznaje, kao i Karleušu, pravi cirkus uslijedio je tek poslije njihovog susreta. Iako je Jelena mudro izbjegla da prokomentariše Acinu sliku sa Cecom na društvenim mrežama, ipak je poentirala tamo gdje treba, ali ovog puta daleko od očiju javnosti i medija, tako prenosi Star.

 

“Da se ne pravimo budalama, ništa tu nije slučajno i svako je imao svoj cilj, ali to je njihova stvar i te igre samo oni znaju da igraju. Uostalom, zato i jesu naše najveće zvijezde jer tačno znaju šta rade i kada rade. Za Pejovića se zna da umije da gurne nos gdje mu nije mjesto, pa nije čudno što ih je baš on spojio. Nije me čudila ni Jelenina reakcija poslije toga. Kada je pozvala Lukasa da utvrde dogovor oko njegovog dolaska na njen nastup u Herceg Novom – nije izdržala da ga ne pecne. Samo mu je rekla “Šmekeru, jesi li se i ti uvukao u Arkanov bade-mantil kao onaj naš kolega.”  On je odmah skontao šta hoće da mu poruči, pa joj je rekao da puši ku*ac. Aca k`o Aca, takav mu je stil. To je bilo sve što se tiče razgovora oko Cece i njega. A sad da vam objasnim tu anegdotu koja se prepričavala na estradi prije desetak godina, pa tako za nju znaju i Aca i Jelena. jedan pop pjevač s kojim se Ceca intenzivno družila prije desetak godina prespavao je u njenoj kući poslije zajedničkog izlaska. Ujutro je negdje u kući naletio na bade-mantil koji je obukao, a on je zapravio bio Arkanov. Vjerovatno ga je Ceca čuvala za uspomenu. Poslije smo zezali tog pjevača i pitali ga kako nije skontao da mu je bade-mantil veći za dva broja, pošto je pokojni Željko bio krupan i visok čovjek za razliku od njega. Ma ubijali smo ga od zezanja svaki put kad se sretnemo, ali nije za javnost” , završava menadžer za tabloid Star.

 

A onda se desila još jedna veoma čudna situacija. Nakon što je Pejović objavio sliku sa Cecom i Acom na svom instagram profilu, sutradan je isto učinio i Lukas. Međutim, nakon sat vremena on je izbrisao fotografiju iz nama nepoznatih razloga. Biće da ga je nešto opasno iznerviralo. A šta to još uvek ne znamo.

(Ekskluziva.ba)

Podijeli članak: