RAT! DARA: Seka je za mene MALI MIŠ! SEKA: To što Dara priča JE JAKO…

Estrada

Folkerka Dara Bubamara poručuje da je njena dojučerašnja prijateljica Seka Aleksić za nju “mali miš” i da bi joj bilo bolje da je se okane!!! Rat dvije srpske zvijezde je počeo  zbog koncerta u beogradskoj Areni, pošto je Dara ozbiljno zamjerila Aleksićevoj što je zakazala nastup nedjelju dana prije njenog, koji je 21. aprila…Dara za Informer ističe da je Seki bolje da više nikada ne udara na nju, jer će “onda vidjeti njeno drugo lice”.

” Seka je mali miš za mene! Niko ne može da me minira. Ne dam na sebe! Ja sam zvijezda i institucija, kao što su i Ceca, Lepa Brena, Jelena Karleuša” kazala je ljutito je Bubamara.

Dara još objašnjava da joj prodaja karata odlično ide, te da joj zbog toga i nije potreban previše agresivan marketing.

“Meni ne treba takva reklama, jer sve ide kako treba. Neću da gledam u tuđe dvorište, samo ću reći: “Dođite na moj koncert, dođite na njen, pa vidite ko kako to radi.” Ne želim da se poredim sa Sekom. Obe pjevamo folk muziku, ali su to dva različita svijeta kad je riječ o imidžu, koreografijama, viđenju nastupa… Obećavam spektakl, sto igrača na sceni, specijalno iznenađenje, vrhunsku produkciju i pravi šou. Neću samo da stojim i pjevam, to vrijeme je prošlo” govori folk zvijezda.

Bubamara tvrdi da joj nije žao što je dugogodišnje prijateljstvo puklo, jer smatra da je ona uvijek bila korektna i fer prema koleginici.

“U početku mi je bilo krivo, ali sada ne žalim. Pokazala je svoje pravo lice. Vjerovala sam da smo prijatelji. Prva sam koleginica koja je otišla kod nje kad je rodila Jakova… Godinama je pokušavala da zatrudni, molila se Bogu, i kad se to napokon desilo, bila sam mnogo srećna. Otišla sam na babine, odnijela novac, sve kako treba, ali eto kako je sve ispalo na kraju”  govori pjevačica.

Na komentare da su ona i Seka podijelile cijelu estradu, ali da njenu rivalku javno reklamira mnogo više kolega, odgovara:

“Koncert pravim za publiku, a ne za estradu i koleginice. Mnogo mi pjevača prilazi i govori mi kako me podržava. Na primjer, Željka Samardžića nisam vidjela godinama, ali je javno istupio i rekao da se raduje mom koncertu,.. Ana Bekuta mi je tražila baner, odnosno reklamu za Arenu, iz želje da je podijeli na Instagramu, ali ja to nemam. Takođe i Rasta, Lepa Brena… S druge strane, Seka i njen menadžerski tim sami šalju te reklame kolegama da bi ih oni objavljivali”

Seka poručuje da je nekulturno to što “pojedine njene koleginice” pričaju da ih koncert košta čak 200.000 eura.

“Čula sam da neke koleginice pričaju koliko im košta koncert, a mislim da je nekulturno govoriti o ciframa. Nastup u Areni može da košta i pola miliona eura, sve zavisi šta želite, kakvu binu, scenografiju… Ne bih ni pravila koncert da mislim da to ne mogu finansijski da podnesem” govori je Seka.Dara je otkrila da je koncert u Areni košta “ko Svetog Petra kajgana”:

” Sve će me koštati preko 200.000 eura. Ali ne žalim. To je moj poklon publici.”

ekskluziva

Podijeli članak: