Rastužio sve: Koja je najveća želja Bate Živojinovića u 2016.

Lifestyle

Naš velikan mašta samo o jednoj stvari, jednom događaju koji svakodnevno zamišlja u svom domu na Vračaru. U nastavku otkrivamo vam u čemu je zapravo riječ.
Proslavljenom glumcu Velimiru Bati Živojinoviću, koji se oporavlja u svom domu na Vračaru od posledica tri moždana udara, najviše nedostaje njegov  sin Miljko Živojinović. Nisu se videli skoro pet godina, iako su veoma vezani.

“Želim samo da ga zagrlim. To  je moja jedina želja. Možda će ove Batine reči nekome delovati patetično, ali one najupečatljivije govore o onome o čemu sanja, o čemu mašta” govori Batina supruga Julijana – Lula Živojinović za portal Nadlanu.com. Ova izjava rastužila je sve njegove fanove.

Miljko Živojinović od 2007. godine ne živi u rodnom Beogradu zbog, kako se nedavno ispostavilo, neosnovanih sumnji da je kao stečajni upravnik oštetio Građevinsko preduzeće Rad.

U ovom saopštenu objavljenom na sajtu Apelacionog suda piše:

“Apelacioni sud u Beogradu pravosnažno je oslobodio bivšeg stečajnog upravnika građevinskog preduzeća “Rad” Miljka Živojinovića i njegovog tadašnjeg zamenika Grujicu Davidovića optužbi zbog nedostatka dokaza da su izvršili krivično delo primanje mita.”
Foto: Medija centar Beograd

Podijeli članak: