Radnik priznao: To je neopisiv smrad, MESO koje se NE POJEDE u SVATOVIMA, smrzava se i kasnije UBACUJE U BUREK

Vijesti

” To se smrzne i kad nama treba meso to ide na odmrzavanje, preradi se i stavlja u burek. Tako oni rade burek cijelo vrijeme, znači sve što je mesnato u toj pekari ide iz svatova većinom”, rekao  je Tomislav Skelac,on je  bivši radnik Bose.
U Hrvatskoj se prethodnih dana podigla baš velika bura oko poslovanja Bosiljka Stanića, vlasnika maloprodajnog lanca trgovina Boso

Naime,radnici ovog maloprodajnog lanca trgovina Boso moraju svojih  700 kuna od mizerne plaće potrošiti samo u njegovim trgovinama, kupovati robu kojoj je istekao rok trajanja, kupovati sve što je ispod norme koju im gazda zada, inače im on skida s plaće.

Ovo čonjenice  se tvrdi u prilogu emisije Provjereno koja se emituje na Novoj TV.

U emisiji se dalje iznosi i dokaz koji svjedoči o menadžerskim metodama Mihovila Stanića, sina Bosiljka Stanića. U mailu on tjera zaposlenike da gotovinu podižu na Bosinim bankomatima koji jasno uzimaju naknadu.

Oni koji to zabušavaju, kako navodi, bivaju obilježeni.

U ovoj emisiji emitovana je i izjava radnika, koji je ispričao šta se događa s mesom koje se ne pojede na svatovima.
“Iz svatova sve ono mljeveno meso što ostane ide u šokere. To se smrzne i kad nama treba meso to ide na odmrzavanje, preradi se i stavlja u burek.

Tako oni rade burek cijelo vrijeme, znači sve što je mesnato u toj pekari ide iz svatova većinom” , rekao  je Tomislav Skelac, bivši radnik Bose.
“To bude neopisiv smrad kad to meso dolazi tamo, to bude u bijelim kantama velikim, niti je pokriveno niti ima neku zaštitu.

To se samo iz kombija istrese u banjice i onda ide na preradu i onda ide u burek” , govori  Tomislav.

(Dnevnik.hr/Carsija.info)

Podijeli članak: