RADI SE ŽIVOT PRETVORIO U PAKAO: Odlučila je da otkrije kako je SVE POČELO!

Estrada

Radi se život pretvorio u PAKAO! Sad je odlučila da otkrije kako je SVE POČELO! Preteće poruke je počela dobivati nakon svađe sa koleginicom.

Kada je bila gost u “Zadrugoviziji”, Rada Manojlović komentarisala je Zoricu Marković, nakon čega je starija pevačica, rijaliti zvezda, potpuno poludela i usledila je salva uvreda na Radin račun.

Rada je takođe rekla da tokom nastupa peva Zoričine pesme, ali ju je Zorica zamolila da to više ne radi.
Rada Manojlović je sada otkrila od kada datira sukob sa Zoricom.

Naime, Rada Manojlović je prilikom “Zadrugovizije” rekla da Zorica nikada neće biti zvezda i pevački mag kao Tanja Jovićević, a Zorica joj je odgovorila da se Rada mnogo osmelila, te da bi “htela da bude kao Ceca, ali to neće moći”.

Radmila Rada Manojlović je srpska folk pevačica. Rođena je 25. avgusta 1985. godine u Požarevcu.
Odrasla je u selu Četerežu. Završila je srednju školu u Velikoj Plani, a nakon toga je upisala Ekonomski fakultet u Kragujevcu.

 


Rada je imala i sukob sa Anabelom, koja je stala u zaštitu svoje ćerke kada je izjavila da je Manojlovićeva tokom pevanja u “Zadruzi” balavila za njenim dečkom Slobom.

Nakon toga usledili su brojni komentari, a Rada je rekla da uvek podržava ljubav, ali da nikako ne može da podrži vezu sa oženjenim muškarcem.

To je očigledno izrevoltiralo Anabelu, koja je na društvenim mrežama napisala kako Radu treba pitati kako je njen tata upoznao njenu mamu, aludirajući na to da je bio zauzet.

Pevačicu je to pogodilo, pa je poručila:
“Ja sam se užasno potresla oko toga, ne znam ni koliko je pametno da to komentarišem. Pričati o nekome na taj način, ko nije živ, ko ne može da se brani… Mene je stomak zaboleo”, iskrena je bila Rada.

Podijeli članak: