Rada otkrila svoje planove za budućnost: Udaću se za Harisa i rodiću mu troje djece!!!

Lifestyle

Poznata folk pjevačica Rada Manojlović javno govori da sebe u budućnosti vidi pored Harisa Berkovića i da će mu zbog toga roditi troje djece! Ona tvrdi da pjevač, koji je čak deset godina mlađi od nje, ima veoma ozbiljne planove i da je spreman za brak.

Rada javno  priznaje da nikada nije bila toliko zaljubljena i da želi da ostari sa njim.

“Mogu da zamislim da sa Harisom budem cijeli život. Vidim nas kako pod stare dane živimo zajedno u nekoj kućici. Nije bitno gdje, da li u mom rodnom Četerežu, Beogradu ili negdje u Bosni. Nas dvoje sa troje dece i ostvarenim karijerama. To mi je želja”  govori zaljubljena Rada.

Veoma atraktivna pjevačica govori  da je njen kolega i ljubavni partner  spreman da je oženi, ali da ne žure sa tim.

“Ne brine me da li će biti spreman za porodicu i djecu kad ja poželim da ih imam. On već sve želi sa mnom, kao i ja sa njim. Haris je divno vaspitan, veoma je porodičan…. Ima 22 godine, ali nije neiživljen. Ne živi od danas do sutra, već pravi planove…. Već razmišlja u koji bi biznis uložio novac kako bi nam osigurao budućnost “ govori Rada za Informer i priznaje da se uz njega osjeća mlađe, a on uz nju mnogo  zrelije:

“Haris se od mojih prethodnih momaka razlikuje po svemu. Voli me onako kako sam cijeli život maštala da bi muškarac trebalo da voli ženu. On je ispunjenje svih mojih očekivanja. drži me kao malo vode na dlanu.”

Za razliku od mnogih drugih  djevojaka koje tvrde da papir i brak nisu važni, pjevačica priznaje da je veoma tradicionalna:

“Papir koji ljude obavezuje je lijepa stvar. Meni je važan, jer ipak partnerima donosi neku vrstu sigurnosti. Nema ništa ljepše od toga da neko javno kaže: Želim da budem sa ovom ženom do kraja života! Ljuban ne može ni da se stvori ni da nestane potpisom, ali on ipak znači”

Na brojne loše komentare da joj je Berković samo paravan, te da je ona u dugoj vezi s jednim moćnikom, Rada jasno odgovara:

“Nisu vjerovali da smo zajedno dok smo se krili, ne vjeruju ni sada kada smo izašli u javnost i priznali vezu. To više govori o onima koji komentarišu, jer polaze od sebe. Lopov misli da svi kradu, dobar da su svi dobri. Oni bi očigledno tako nešto uradili.”

Dnevni Avaz

Podijeli članak: