RADA MANOJLOVIĆ TRUDNA! Usred noći, uputila je Harisu OVE REČI!

Lifestyle

Omaklo im se?

POznata folk pevačica Rada Manojlović sumnja da je trudna, tako piše Kurir. Paparaco je popularnu folkerku zatekao u pola noći ispred zgrade u kojoj živi, i to kako se drži za stomak i zabrinutim tonom s nekim razgovara telefonom…
Iako ju je menadžer čekao u kolima da je odveze na nastup, folk zvezda ipak nije prekidala razgovor… Pretpostavlja se da je pričala s dečkom Harisom Berkovićem, jer mu je stalno ponavljala da ga voli. Međutim, bilo je jasno da je uplašena i sve vreme je mazila stomak, baš kao prava trudnica!!! Kad je završila razgovor, ušla je u automobil i otišla na nastup u jedan prestonički klub, gde je zabavljala publiku do ranih jutarnjih sati
Tim povodom, njene drugarice su otkrile da se pevačica žalila da joj ciklus kasni već deset dana i da sumnja da je u drugom stanju.

“Rada oseća promene koje ukazuju na drugo stanje, posebno jer joj ciklus kasni. Već nedelju dana oseća mučninu, umor, pojačan apetit… Pomislila je da se razbolela jer ima mnogo posla, pa je pila vitamine za imunitet. Međutim, to joj nije pomoglo, i dalje se oseća isto. Nekoliko puta nam je rekla: „Čoveče, možda sam trudna, šta ću sad?“ Rekli smo joj da uradi test za utvrđivanje trudnoće kako bi bila sigurna, a ona nam je kazala da je već zakazala kod svog doktora pregled za sledeću nedelju. Ona i Haris nisu radili na detetu jer im to trenutno nije prioritet, ali možda im se omaklo, ko zna”  govori  jedna folkerkina prijateljica.
Manojlovićka ipak  nije odgovarala na pozive novinara, a ranije je pričala da želi troje dece s Harisom.

“Mogu da zamislim da s Harisom budem ceo život. Vidim nas kako pod stare dane živimo zajedno u nekoj kućici. Nije bitno gde, da li u mom rodnom Četerežu, Beogradu ili negde u Bosni. Nas dvoje sa troje dece i ostvarenim karijerama. To mi je želja”  govorila je Rada ramije. Zatim je priznala da bi ipak želela još veću porodicu.
 “Rodila bih mu petoro dece!”  kazala  je tada veselo Rada.

Kurir

 

Podijeli članak: