RADA MANOJLOVIĆ PROGOVORILA O MALTERTIRANJU NA ESTRADI: Godinama me je proganjao! Imao je bolesnu i veoma perverznu naviku!!!

Estrada

Poznata folk pevačica Rada Manojlović je već deset godina na estradnom nebu… Pre takmičenja “Zvezde granda” se bavila muzikom, ali je popularnost počela da dobija tek tokom učešća u ovom šou programu.Upravo zbog toga mnogi umeju da se ogluše o njen radi i talenat govoreći da je sve što je postigla, postigla zahvaljujući Saši Popoviću koji je sa namerom hteo od nje da napravi ime…

“Ja sam, inače, osoba koju nije baš mnogo briga za mišljenje drugih ljudi, u tom smislu. Briga me je šta kaže publika za moje pesme, nešto što je važno za moju karijer…u. Navikla sam da ljudima ne valja, da ljudi kritikuju, da im je sve sumnjivo, da im ništa nije jasno… Ja kad bih tako živela dobila bih u najmanju ruku čir”- kazala  je Rada.

Ovih dana u svetskim medijima tema broj jedan je uznemiravanje i zlostavljanje dama sa javne scene… Rada govori da nije imala slične probleme tokom svoje karijere čak ni na jednom od nastupa. Međutim, manijak koji ju je uhodio i prognoio je ipak nije zaobišao i to u njenom rodnom mestu. Osim toga što je pratio nju, imao je i naviku da upada u kuću kako bi joj bio bliži ili je posmatrao.

“To je bilo mnogo neprijatno. Ali, ne proganja me više… Bilo je, jedno, godinu-dve neprijatno, jer nije bilo nimalo naivno. Mnogo je teško nekome objasniti da ga ne želiš u svom životu, da to što se ti njemu sviđaš nema veze sa tvojim željama i tvojim životom“, kazala  je Rada.

(Kurir.rs/Telegraf, Foto: Damir Dervišagić, Dragan Kadić)

 

Podijeli članak: