RADA MANOJLOVIĆ OTIŠLA U AMERIKU: Ne može da izdrži razdvojenost od dečka!

Lifestyle

Atraktivna folk pevačica Rada Manojlović je spakovala svoje  kofere nekon nastupa u Splitu i otišla u zagrljaj svom voljenom dečku Harisu Berkoviću, koji je trenutno  u Americi na turneji.

Po svemu sudeći ovaj zaljubljeni par nije mogao  da izdrži jedno bez drugog, pa su pronašli rešenje kako bi narednih pet dana bili nerazdvojni i uživali u prazničnoj atmosferi Njujorka….

Ova činjenica dovoljno govori o tome da su se Rada i Haris zaljubili, što bi deca rekla, do ušiju, te da njihova veza uskoro može biti još mnogo ozbiljnija… Haris je na na ovu  turneju otputovao pre nešto manje od mesec dana, ali to je za njih dvoje bio veoma dug period, naročito što Haris na turneji ostaje još 20 dana.

“Još pre nego što je Haris otputovao, njih dvoje su razmišljali o tome da Rada dođe kod njega, ali je dogovor bio da doputuje na kraju njegove turneje. Međutim, čim su prošle dve nedelje, njih dvoje su počeli da kriziraju, počeli su učestalo da se čuju i više nije bilo dileme da će se taj susret dogoditi dosta ranije…. Kako je Haris imao pauzu u nastupima između 17. i 23. decembra, on joj je predložio da odmah nakon njenog koncerta u Hrvatskoj kupi kartu i dođe kod njega.

Sreća da je i ona u tom periodu imala slobodne dane, pa je istog trenutka rezervisala kartu, koju je zbog kratkog roka rezervacije platila tri puta skuplje”, govori naš  izvor.

“Njih dvoje su kao tinejdžeri i sve vreme se dopisuju. Nisu ni slutili da će im razdvojenost tako teško pasti. Rada je prekjuče stigla u Ameriku i od tada se više nikome ne javljaju. Konačno bez tenzije zbog tezgi lutaju ulicama Njujorka i uživaju u novogodišnjoj euforiji koja je obuzela Amerikance. Posećuju najskuplje restorane. Kako su se videli posle 27 dana, njih dvoje koriste svaki trenutak da budu sami u hotelskoj sobi, dok će šoping i posete novogodišnjim sajmovima malo da sačekaju. Rada ostaje pet dana kod Harisa, nakon čega oboje imaju ubitačan tempo što se tiče nastupa”,  govori naš izvor.

Kako bismo potvrdili ova  naša saznanja, pozvali smo Radu i već kada nam je zbog zvukova tokom uspostavljanja veze zvučalo kao da je u romingu, shvatili da smo na pravom putu…. Iz trećeg pokušaja smo i uspeli, pevačica se javila.

“Izvinite, molim vas. U Njujorku sam, pozvaću vas čim se vratim ili mi pošaljite poruku”, kazala je Rada i ne saslušavši pitanje, mada drugi odgovor nije ni trebao.

 

(Alo/B.R.)

Podijeli članak: