RADA MANOJLOVIĆ ODLAZI NA LEČENJE U INOSTRANSTVO, PORODICA JE PODRŽALA: Često trpi bolove, na njoj je veliki pritisak!!!

Estrada

Problem sa kičmom pevačice Rade Manojlović se pogoršao, zbog čega će stručnjaci u Ženevi dati poslednji sud o operaciji.

Uz Radu je sve vreme njena porodica, a posebno sestra Marija koja skoro da živi sa njom.

 
“Marija ide sa njom na terapije, brine o Radi i često joj pomaže i prati je na nastupima da bi joj sve olakšala. Međutim, Rada često trpi bolove, kako ne bi plašila svoju porodicu, kao i Harisa koji se nekoliko puta tu zadesio kada joj je bilo loše…

Otac joj več godinama govori da smanji tempo, jer će je to mnogo koštati zdravlja. I on i sestra Marija su protiv toga da se iscrpljuje i još više optereti kičmu. Ti saveti su uzalud, jer Rada voli da peva i nastupa, misli da je mlada i da će sve izgurati. Kako ne stiže da trenira, kičma trpi veliki pritisak. Sada shvata da su sve bili u pravu, ali je nažalost kasno”, govori izvor blizak Radinom ocu. ON na to još dodaje:

“Rade je zabrinut i podržaće je u tome da ode u Švajcarsku i čuje mišljenje tamošnjih stručnjaka, ali i dalje smatra da mora da smanji tempo rada… Nedavno je bila 7 dana kod njega u Četerežu i bolovi su se smanjili.”

Njen otac se mnogo nervirao kada je pevačica bila u depresiji o čemu je ona  otvoreno pričala. Ona je priznala da je pila tablete za smirenje i da joj je bilo teško da se odvikne od njih.

“Za početak da kažem da je to mnogo nezgodna stvar. Baš sam se bila navukla” kazala je pevačica.

Kurir.rs

Podijeli članak: