RADA MANOJLOVIĆ NAKON PREKIDA SA MOMKOM: Nećete vjerovati koga sad krive za to, a nije Milan Stanković!

Estrada

Prije skoro dva mjeseca se uveliko pričalo o tome kako je Rada Manojlović, koja slovi za najatraktivniju pjevačicu iz „Granda”, „pukla” na Harisa Berkovića, „najsvježijeg” mladog pjevača u toj produkciji. Navodno, još za vrijeme takmičenja bio joj je jedan od favorita kojeg je često, naočigled drugih prisutnih takmičara, znala pohvaliti. U jednoj od emisija prije njegove pobjede u „Zvezdama Granda”, Rada je, nezvanično saznajemo, insistirala kod Saše Popovića da baš ona pjeva s njim. I udovoljeno je njenoj želji.

Poslije toga uslijedilo je finalno takmičenje u Makedoniji. Jedna od gošći bila je baš ona.

Tada se pričalo da su navodno prespavali u istoj sobi jednog hotela. Poslije toga se još više počelo pričati o njihovoj „tajnoj vezi”. Kada se nedavno pročulo, a sada se uveliko priča o tome, da je pjevačica raskinula sa svojim momkom Momirom i to zbog prevare, beogradskom estradom se šuška kako je, navodno, Berković „prelio punu čašu” i „kumovao” krahu te ljubavne veze.

Ali ovaj simpatični mladić je, kako čujemo, nakon što su ga poznanici i saradnici pitali koliko ima istine u pričama da je bio s Radom, rekao kako to nije tačno već da su oni samo veoma dobri prijatelji. Berković je demantirao i priče koje su se pojavile.

Sada kada su krenula snimanja novih „Grandovih” emisija njih dvoje se opet često viđaju i, kako saznajemo, puno vremena provode zajedno odvojeni od drugih. Inače, Rada je ovih dana demantirala da je prekinula vezu sa Momirom. Izjavila je kako on nije mogao biti na njenom rođendanu jer je u Americi, ali i da njihov odnos nije kao ranije ali samo zbog daljine, a nikako da su se posvađali. Ona vjeruje da će malu krizu koja ne znači kraj, uspješno prevazići.

(Express)

Podijeli članak: