PUTINU GURNULE PRST U OKO NA FINALU MUNDIJALA! Evo ko su devojke koje su PREKINULE MEČ između Francuske i Hrvatske!!! (FOTO)

Vijesti

Veliki skandal na finalnoj utakmici Mundijala u Rusiji!!!

Mnogi su komenatrisali da je mundijal u Rusiji organizovan besprekorno, bez ijedne mrlje! Nije bilo tuča, skandala i propusta koji bi mogli da ukaljaju ugled ovako velikom takmičenju.

Međutim, mrlju na perfektnu organizciju su bacile  devojke koje su utrčale na teren tokom drugog poluvremena finalne utkemice između Francuske i Hrvatske.Obezbeđenje je munjevito regovalo i one su u roku od nekoliko minuta udaljene sa stadiona, ali su se mnogi pitali ko su zapravo dame obučene u smoking?!

Kako prenose svetske agencije, u pitanju je organizacija “Pussy Riot”, ruski feministički, anarhistički kolektiv iz Moskve koji deluje u pank rok muzičkom sastavu… One su u Rusiji poznate po provokativnim i politički motivisanim performansima na javnim mestima po Moskvi, pa kasnije montirane snimke postavjaju na društvene mreže…

 

Angažman grupe  isključivo je politički, a muzika je samo jedna od formi njihovog delovanja. Teme kojima se njihovi tekstovi bave su feminizam, LGBT prava, otpor politici ruskog predsednika Vladimira Putina, koga smatraju diktatorom, i veza između Putina i lidera Ruske pravoslavne crkve…

kurir.rs / kurir sport

 

Podijeli članak: