PUSTITE ME DA ZAGRLIM OCA I ISPUNIM MU POSLEDNJU ŽELJU: Vapaj sina Bate Živojinovića je sve potresao

Vijesti

“Bati se  pogoršalo opšte stanje. Njegova gangrena je prouzrokovala bacile koji su napali vitalne organe. Odmah je smešten na odeljenje intenzivne nege. Dobio je savršenu terapiju i bilo mu je bolje”  govori Miljko.
Foto: e-stock.us
Sin našeg legendarnog glumca Velimira Bate Živojinovića, Miljko, je izrazio želju da bude uz svog oca koji je u teškom zdravstvenom stanju, ali govori da francuske vlasti neće da ga isporuče Srbiji.
Da se podsetimo, protiv Miljka je podneta optužnica da je zloupotrebio položaj dok je bio stečajni upravnik”Rada”. Iako je u februaru prošle godine odlukom Apelacionog suda oslobođen za tri krivična dela, dok je za preostala tri ukinuta prvostepena presuda, a zatim i Interpolova poternica, naslednik slavnog glumca još ne može da se vrati u Srbiju.

 

“Bati se pretprošlog utorka pogoršalo opšte stanje. Njegova gangrena je prouzrokovala bacile koji su napali vitalne organe. Odmah je smešten na odeljenje intenzivne nege. Dobio je savršenu terapiju i bilo mu je bolje. Međutim, pre dva dana je opet bio loše i danas ćemo videti šta će se dalje dešavati “ govori Miljko i dodaje da je njegova majka stalno uz Batu.

“Više informacija šta će raditi dalje imaće danas, kad će mu se raditi arteriografija (snimanje krvnih sudova)” govori  Batin sin.
Živojinović veruje da će njegov otac i iz ove bitke izaći kao pobednik, ali bi najviše voleo da je sada uz njega.

“Neki ljudi mi ne dozvoljavaju da vidim oca. Izgleda da u Srbiji moj slučaj nikog ne zanima. Znam da su bili izbori i da ima prečih stvari. Mene drže ovde deset godina potpuno neopravdano, što se dokazalo i na sudu. To je moglo sve da se preseče. Promenile su se tri vlade, četiri premijera i dva predsednika, ali svi imaju preča posla, a ja samo želim da još jednom zagrlim tatu “ sasvim iskreno govori na kraju Miljko.

(Telegraf.rs)

Podijeli članak: