Pukla bruka u Holivudu: Anđelina varala Breda sa..

Lifestyle

“Prema nekim navodima oni se toliko dopadaju jedno drugom da ćak otvoreno flertuju u javnosti i da ne uspevaju da sakriju seksualnu tenziju.”

U  poslednje vrijeme mnogo se  šuška o tome kako je brak jednog od najslavnijih parova Anđeline Džoli i Breda Pita pred raspadanjem. U prilog tome idi nove informacije,koje su isplivale,i  koje su dodatno podgrejale ove navode, piše Story.rs.

Kako prenosi Parent Herald, Anđelina je Pita prevarila s jednim kamermanom, što popularni glumac nije mogao da joj oprosti, pa će se zobg ove prevare njihov brak okončati.

Strani mediji pišu da je lepa oskarovka trenutno u Kambodži, gde režira film Prvo su ubili mog oca, ali i gde je stupila u zabranjenu vezu s jednim od članova svog tima. Štaviše, oni se navodno toliko dopadaju jedno drugom da otvoreno flertuju u javnosti i da ne uspevaju da sakriju seksualnu tenziju.

Predstavnici za štampu ovog slavnog para još  nisu potvrdili ali ni osporili nijednu od ovih informacija, a Parent Herald ističe da Pit planira da napusti Anđelinu i zasnuje dom u Engleskoj.

Ubrzo pošto su se glasine pojavile, lepa glumica se vratila u Los Anđeles s Paksom, Šajlo i Zaharom, troje od svoje šestoro dece.

Ukoliko je ova vest o razvodu istinita, moguće je da Bred neće dugo tugovati. Kako piše Ho​llywood life, on bi utehu mogao da nađe u zagrljaju mlade Selene Gomez, s kojom ga sve češće spajaju.

Izvor: Story.rs

Podijeli članak: