Prvi intervju Lune Đogani poslije trijumfa u drugoj sezoni rijalitija Zadruga: Nisam očekivala da mi Marko čestita, kad vratim film, muka mi je!

Rijaliti

Luna Đogani je pobjednica  druge sezone Zadruge i osvojila je glavnu nagradu od 50.000 eura. Odnijela je 30 odsto glasova publike, a Marko Miljković je sa 15 odsto glasova zauzeo drugo mjesto…
“Iskreno ja sam toliko zbunjena, sva se tresem. Nemam šta da kažem. Nekad sam očekivala pobjedu, nekad nisam, vraćala sam stalno film u glavi da li sam ja ovo zaslužila, toliku podršku od ljudi imam i hvala im što postoje… Ovo znači da sam naučila neke stvari i neke lekcije o sebi i da moram nešto da promijenim i da počnem da više razmišljam o sebi” kazalasu  je Luna.

Luna i Marko raskinuli  samo 24 časa pred finale, a na kraju su ostali zajedno – do kraja. Ipak, nije joj lako palo što je ostala bez dečka.

” Bez jače polovine sam izašla iz Zadruge, jer očigledno nije bila dovljno jaka ljubav. Borila sam se za tu vezu pet mjeseci, ali je bilo suđeno da budemo jedno protiv drugog… Ne vjerujem da ću se čuti sa Markom, za nas dvoje nema budućnosti. Kad vratim film, muka mi je. Nisam očekivala da mi Marko čestita, on je takav.”

” Ova Luna je sada jača, čvršća, bolja. Ja sam borac. Ovo je Luna koja je prava, u Zadruzi 1 sam bila duh. Stanija ništa nije kriva, Marko je kriv. Svađala sam se sa njom, jer sa njim ne razgovaram. To je bila igra samo da bi mene povrijedili ” kazala je pobjednica Zadruge 2.

Došli su da je podrže i majka Anabela i otac Gagi Đogani, ali njih dvoje nisu razgovarali tokom večeri, što je i Luna primijetila.

“Mama i tata mi ništa nisu rekli još, vidim po facama da nešto nije u redu. Turbulentno sam bila, ne kajem se ni zbog čega, mislim da sam naučila toliko mnogo ” kazala je.

Budući da se Sloba Radanović tokom večeri pojavio na bini i otpjevao “Kocku”, a da Luna to nije očekivala, njena reakcija svima je bila dostupna…

“Iskreno, Slobu nisam vidjela, čula sam pjesmu, u tom trenutku sam razgovarala sa Aleksandrom. On je za mene samo jedan pjevač koji pjeva svoju numeru” rekla je, iako nije tako djelovalo na snimku.

S obzirom na to da planira muzičku karijeru, te da je mnogi porede sa Anastasijom Ražnatović, Luna je i to prokomentarisala…

“Anastasija je jedno, ja sam drugo. Mi smo bile najbolje drugarice, ona je moja kuma i ja sam ponosna na njen uspjeh. Anastasija i ja smo različite po senzibilitetima, ona je zatvorena, ne dozvoljava nikome da je povrijedi “ rekla je Luna na kraju.

 

 

 

 

A budući da o Kiji Kockar imala uglavnom lijepe riječi poslije svega, sve je zanimalo da li možda planira duet sa njom.

– Nema potrebe, to bi bilo previše – rekla je Luna.

 

Pošto se Sloba provlačio i kroz ovu sezonu Zadruge, Luna je često znala da “pecne” Marka sa Radanovićem, a to je, kako kaže, radila da bi ga povrijedila.

 

– Slobu sam pominjala Marku jer znam da ga to boli, on je meni radio mnogo gore stvari. Dosta mi je da me neko ponižava kao ženu – zaključila je Luna, koja je osvojila glavnu nagradu od 50.000 eura.

Podijeli članak: