PRVE BRAČNE NOĆI MUŽ POSTAO KAO ZVIJER: Kad mu je tražila da joj skine haljinu, on…

Ljubav

Dan svog vjenčanja svi zamišljaju kao savršen dan iz mašte. Medjutim često se dešava da nešto krene po zlu. Ova mladenka  doživjela je  užas prve bračne noći kad ju je brutalno pretukao njen tek vjenčani muž, a nakon što ga je ona zamolila da joj pomogne skinuti vjenčanu bijelu haljinu…

Britanka Amy Dawson (22) u osmom mjesecu prošle godine vjenčala se za svog partnera Gavina Golightlyja (29).

Kao što je i obično nakon svadbe, mladenci su se sami povukli u hotelsku sobu. Samo nekoliko sati nakon što su se zakleli na vječnu ljubav, mladoženja je napao svoju suprugu kad ga je pitala da joj pomogne skinuti vjenčanicu.

Nakon što joj nije mogao pomoći da skine haljinu, bacio je ženu na pod i tukao, a ona je zadobila ozbiljne povrede lica, grudi i rasječenu obrvu.

Mislila sam da ću umrijeti”, rekla  je. Uz pomoć hotelskog portirao ova nesrečna žena je  pozvala policiju. Kasnije je Gavin tvrdio da je bio drogiran i da se ne sjeća incidenta, ali je na sudu priznao napad na svoju suprugu.

Kad sam upoznala Gavina bio je ljubazan, brižan, pun ljubavi, a kad smo doznali da sam trudna bili smo oduševljeni. Čim sam ostala u drugom stanju on se promijenio, počeo me kontrolirati i manipulirati. Kada me napao prve bračne noći, mislila sam da ću umrijeti. Bila sam prestravljena, izgledao je kao da će me ubiti.”

“Nakon napada izašao je iz sobe, pa sam pokušala pobjeći, ali se vratio i nastavio me tući. Na kraju sam uspjela pobjeći i pronaći hotelskog vratara koji je pozvao policiju. Bio je to tako lijep dan, slavili smo s prijateljima, mislila sam da je to novi početak.”  rekla je ona.

Amy je odmah podnijela zahtjev za razvod braka. Gavin nije dobio zatvorsku kaznu, samo zabranu približavanja, odnosno kontaktiranja bivše supruge, novčanu kaznu i obavezu rada u korist zajednice.

(cik.ba)

Podijeli članak: