PROŠLO JE 40 DANA OD UBISTVA ANĐE (4): Njena majka je usnila SAN, od koga bi i KAMEN ZAPLAKAO

Vijesti

Ožaloščena majka malene devojčice, Danijela Stefanović,je  neutešna zbog tragičnog ubistva njene ćerke jedinice Anđeline.

“Četrdeset dana i noći teku suze i sanjam, očekujem i nadam se da se odnekud pojavi moja jedinica, koju je krvnik Vladica Rajković ubio 10. jula”  kazala  je majka četvorogodišnje Anđeline, Danijela Stefanović.

Njenu malenu mezimiciu zverski je silovao,a potom i ubio Vladica Rajković (28).

“Prošle noći je vidim u snu, vesela i sva razdragana i kaže “Mama, umila sam se, obuci me lepo, namiriši me, pa idemo na slavu”.” 

 

“Obukla sam joj roze bluzicu, roze suknjicu i čarapice, pa i sandalice u istoj boji i isplela kikice. Poljubila me i uhvatila me za ruku, pa odvela kod tih ljudi na slavu. Bilo je mnogo dece i bila je mnogo vesela. Igrala je, skakutala, pevala, a onda odjednom nestrala. Počela sam panično da je tražim i dozivam. Probudila sam se i drhtala, i ne shvatakjući da je to bio samo san, tražila sam je i dlaje po mračnoj sobi”  govori uplakana je Danijela.

“Zajaukala sam od bola, shvativši da je to samo san, i da nje više nema i da su nam ostali večni bol i tuga “ kazala  je Danijela za Srpski Telegraf.

 

Njena baka takođe još ne može da se pomiri sa bolnom  činjenicom da malene Anđe više nema i da je na tako svirep način ubijena.

“Oči bi izvadila Vladici kad bih mogla do njega da dođem, jer je ubio mog anđela. Još više me boli što je dete umrlo u strašnim mukama. Da ga davi, da mu creva izvadi, da mu glavu razbije kamenom. To je monstruozno, ni životinji ne bih učinila tako nešto. Sad će da ga proglase ludim, pa da dođe u selo i da nastavi krvavi pir, a naša devojčica nikad iz groba “  govori jedva i kroz suze baka Dušanka.

Da se podjestimo ,ovaj svirepi  zločin dogodio se u nedelju, 10. jula kada je Vladica Rajković, komšija Stefanovićevih, odveo devojčicu Anđelinu na prevaru u polje. On je odmah  priznao zločin policiji, odveo ih je do presahlog korita gde je silovao dete, pa je ubio u obližnjoj šumi.

SRBIJADANS/CARSIJA

Podijeli članak: