Prošle sezone je plakao u Grandu, njegova tužna priča je obišla region, a evo kako živi i čime se sada bavi Almir Zukić iz Tuzle!!!

Lifestyle

Almir Zukić je Tuzlak koji se prošle sezone pojavio u Zvezdama Granda, a vjerovatno će svima ostati u pamćenju, jer je tada plakao, nakon što je dobio taster za prolazak… Almir nikada nije krio kako ga život nije mazio, te da jeu životu prošao kroz trnje. Živio je u kući bez struje, a školske obaveze je obavljao uz svijeću.
 “Niko nije htio biti sa mnom, niko nije vjerovao u mene… Djevojke koje sam želio, odbijale su me zbog mog finansijskog stanja, patio sam u životu. Sasvim sam, druge su mi slamale srce varajući me, a svaku sam iskreno volio. Furale su me. Živio sam u trošnoj kući osam godina i bez struje – patio sam… Želim da svi znaju moju istinu. Moj život je jako gorak i usamljen sam i sada, ali nema veze, ja sam na to navikao… Navikao sam da osobe u koje vjerujem i volim odu i okrenu leđa”, kazao je Almir  nakon učešća u Zvezdama Granda.

Almir se sada sprema za sljedeću sezonu Zvezda Granda, a sada se okrenuo novoj zanimaciju, na koju se opredjeljuje sve već broj mladih… Naime, odlučio je da postane jutjuber, pa je počeo snimati klipove i objavljivati na svom YouTube kanalu…

Podijeli članak: