Proročica Azira pogledala u budućnost “Zvezdi Granda” i sve šokirala!!!

Estrada

Proročica Azira nastavlja “gledati u kašike” poznatim ličnostima… Ovaj put na njenom “tapetu”  našao SE  direktor “Grand” produkcije Saša Popović i folk pjevačica Ana Bekuta… Za Sašu  potvrdila JE da je čovjek kojem su u životu najbitniji poslovi, odnosno ono od čega najviše zarađuje -tako  piše Express Magazin.

“On je stabilnog karaktera koji ne voli promjene. I sve što radi i voli, i čini polako i sigurno. Saša uživa i cijeni prizemljene užitke i to koji su nasigurno. On izuzetno cijeni svoju imovinu koju je stekao, ima divan osjećaj za posjedovanje i to mu je jedan od osnovnih kriterija u životu… Kao osoba ima blag autoritet i smiren temperament i kada je sklon melankoliji… On izbjegava pod svaku cijenu sukobe i prihvaća kompromisnu situaciju, što je u njegovom skladu da treba uživati u životu iako su njegova uživanja prizemljenog karaktera. Ne teži nekim uzvišenim idealima. Prva i peta kašike mu pokazuju probleme koje će imati sa ženom sa kojom živi, naravno koje će prevazići “ – proriče Azira.

 

Ona dodaje da Popović ima smisla za estetiku, a brzina mu je stran pojam. Spor je i dosljedan u svom hedonizmu (jelu, piću i sl.).

 

“On je fleksibilan i u potpunosti odgovara svom karakteru, a često se prilagođava i kroz prilagođavanje postaje skroz stabilan. Saša je pun energičnog entuzijazma i da ne bi bio lijen često je motiviran akcijom. Kao osoba zna biti nagao i nezgodan ali i iskren je mudar i srčan te živi u obilju. Kašike mu pokazuju ogromnu nafaku. Poprilično je pričljiv i intelektualno radoznao. Zbog svoje iskrenosti ponekad se protumači kao neuljudan, ali kod drugih ljudi izaziva poštovanje i divljenje…. Saša je nezavisan, pametan, otvoren i iskren, s kim je prijatelj zaista je prijatelj, ali on zna u sebi da sakrije i lukavstvo.  Po prirodi je živahan, popularan, mentalno uvijek budan, ima bogat fond riječi kao sagovornik, veliki je optimista što je i doprinijelo da postigne sve što je želio u životu. U duši je veseo i duhovit i tu se krije njegova privlačnost da drugi žele biti prijatelji sa njim. Nije materijalist i spreman je dati podršku i dobro nasavjetovati… Izdržljiv je, sposoban, kocentriran i odan. Prva kašika mu pokazuje da će imati zdravstvenih problema, moguće malo i da legne na kliniku ” govori nam Azira ono što je vidjela u kašikama.

Za Anu Bekutu govori da ima diskretan karatker te da je prefinjenog ukusa. Analitičar je odličan, a pristup života joj je i previše kritički zbog čega zna sama sebi oduzeti samopouzdanje i zadovoljstvo življenja.

 

“Kroz ovo često sebe zna dovesti u začarani krug i vrtiti se dok joj nebitne stvari izmiču iz ruku. Svoj razvijen intelekt zna korisno upotrijebiti u životu, ali ga zna i razasipati jer gubi vrijeme na nepotrebnim i nevažnim sitnicama. Kao osoba je marljiva, inteligentna, sposobna da zapaža detalje, vrijedna i zna se usmjeriti ka određenom cilju i ne zamara se suvišnim situacijama i postiže do te mjere izvanredne uspjehe da djeluje savršeno. Kao čovjek je veliki radnik, a u duši je perfekcionist…. Ana je tiha i ima urođenu diskreciju,oprez i suzdržljivost i uvijek djeluje iz pozadine zato što je pomalo stidljiva. ..Lijepo se oblači i ima otmjen stil. U duši je jako ranjiva.  Za brakom je kasnila jer je tražila osobu koja joj predstavlja autoritativnu figuru i gledala je uvijek kroz emotivnu prizmu “govori  Azira.

Ona tvrdi da će Ana ostati sa čovjekom sa kojim je sada u emotivnoj vezi, Milutinom Mrkonjićem Mrkom.

 

(Express Magazin)

Podijeli članak: