“Pronašli smo ih zagrljene u kupatilu” – Komšije čule viku, par minuta kasnije…

Vijesti

Strašna porodična tragedija se dogodila u Mišaru kod Šapca, a supružnici su se najprije žučno posvađali, da bi, neposredno prije napada na suprugu, Milorad Mijailović (57), iz kuće na Mišaru kod Šapca izbacio sina Leonarda i snahu. Kada je čuo da majka zapomaže, sin je pozvao u pomoć komšije i alarmirao policiju, ali nije uspio da uđe.. Do dolaska patrole Biserka već je bila mrtva.

“Pronašli smo ih zagrljene u kupatilu. Ona je bila sva u krvi, sa više zadobijenih udaraca nožem u grudi i presječenim grkljanom. Milorad je sebi isjekao lijevu ruku i zasjekao karotidu. On je brzo prevezen u šabačku bolnicu i ljekari su uspjeli da ga zbrinu. Ima dosta izgleda da preživi”  govori izvor “Novosti” iz istrage.

Viši javni tužilac je naložio obdukciju tijela nesretne Biserke kako bi otklonili svaku sumnju. Iako slučaj izgleda prilično jasno, ipak, u sukobu koji je prethodio zločinu učestvovalo je više osoba, pa se ne zna koji detalj, navodno, može dovesti i do nekog drugačijeg ishoda…

“Čula sam da žena doziva u pomoć, ali bračni par je imao česte razmirice, pa niko nije pridavao neki veći značaj tome. Kada je došla policija, grešna nam duša, za Bisu je već bilo kasno. A bila je dobra i vrijedna žena ” govori  jedna od šokiranih  komšinica.

Advertisements

Podijeli članak: