PRONAŠLI DELOVE TELA ŠESTORO DECE I NJIHOVE TRUDNE MAJKE:Policija traga za OCEM koji ih je MASAKRIRAO!

Vijesti

Komšije su roditelje dece opisale kao veoma religiozne ljude, koji  svojoj deci su branili da jedu ribu i meso. Lokalni mediji navode da je u porodici bilo troje muške i troje ženske dece

Oleg B (51) iz Rusije, osumnjičen je za smrt šestoro svoje dece, a policija je pokrenula istragu kada su radnici vrtića, u koji su išla deca, navela da nisu dolazili od 25. jula.

Iz policije su saopštili da vrata od stana u kojem su živela deca,nisu mogli da otvore i da su morali da uđu kroz prozor, a da kad su ušli su zatekli stravičan prizor.

Komšije su rekle da su dan ranije videle oca dece koji je otišao u nepoznatom pravcu. Tražimo roditelje dece, ali pokušavamo i da ustanovimo broj dece žrtava – rekli su u saopštenju.

Neimenovani izvor iz policije rekao je  Interfaksu da su pronađeni samo delovi tela, kao i da je ubijena i majka dece, koja je navodno bila u drugom stanju.

Komšije su roditelje dece opisale kao veoma religiozne ljude, koji su svojoj deci branili da jedu ribu i meso. Lokalni mediji navode da je u porodici bilo troje muške i troje ženske dece.

Kao osumnjičeni za smrt dece naveden je otac, 51-godišnji Oleg B, nekadašnji pripadnik adventističke crkve u regionu Vladimir, međutim, on je bio prognan zbog preljube posle čega se preselio u Nižnji gde je osnovao porodicu.

(Telegraf.rs)

Podijeli članak: