PROMENIO TRI ŠKOLE: Evo kako komšije i poznanici pričaju o dečaku čije je roditelje upucao pobesneli otac u Goce Delčeva!

Vijesti

Cela Srbija još uvek  bruji o incidentu u Goce Delčeva kada je Zoran Grujić (49) pucao u supružnicima Janković u noge, nakon što je saznao da je njegovo dete seksualno napastvovano od strane njihovog sina. Prema za sada još uvek nezvaničnim saznanjima  maloletnik koji je u parkiću “pipkao” mališana kojem su lekarskim pregledom naknadno utvrđene povrede anusa važi za problematičnog dečaka zbog čijeg su ponašanja roditelji bili prinuđeni da se sele više puta i da ga upisuju u različite škole.

Poznavaoci porodice Janković nemaju reči hvale za njih i njihovog sina, čak govore da je reč o „nepopravljivom detetu, koje pravi haos gde stigne“.

“Dečak L. J. je nemoguće dete, od njega zaziru čak i odrasli! Od prvog do drugog razreda išao je u jednu školu u Zemunu u naselju Sava Kovačević. Međutim, mali je pravio toliki haos da je roditeljima čak data preporuka da „promeni školu“. Jankovići su se nakon toga preselili iz Beograda u sremsko selo Obrež, pod izgovorom „da im je dosta grada“”  govori dobro obavešteni izvor.

Prema njegovim rečima, haos se nastavio i u mirnom sremačkom selu, odakle su Jankovići takođe planirali da odu.

“U Obrežu je nastavio školovanje u njihovoj osnovnoj školi. Nije prošlo nekoliko dana, a već su sva deca bežala od malog L. J. i nisu želela da se druže sa njim… Dečak je pravio probleme mlađima ali i odraslima! 

Posle dve godine roditelji su odlučili da ga upišu u novu školu. Reč je o školi „Kralj Petar Prvi“ u Zemunu, zbog čega su i došli u Goce Delčeva, gde se dogodila pucnjava. Tek što su Jankovići došli u Zemun, privremeno, mali je već napravio rusvaj…

On je, navodno, napao Zoranovog sina, skinuo mu gaće, a zatim ga pipkao po intimnim delovima tela. Njegov otac, kada je to saznao, otišao je kod Jankovića, a zatim je nastalo krvoproliće. Dečak je čak, kad se dogodila pucnjava, celu scenu hladnokrvno posmatrao! Njegovi roditelji su ranjeni i oporavljaju se u Obrežu -” govori sagovornik i dodaje da je napadač Zoran Grujić saslušan u Višem javnom tužilaštvu, gde je izneo svoju odbranu.

 

(Kurir.rs/Alo)

 

Podijeli članak: