PROGOVORIO O TEŠKOJ BOLESTI Pejović: Nisam mogao da ustanem iz kreveta a sada…

Estrada

Naš popularni folk pevač Aco Pejović je  po prvi put progovorio o zdravstvenim problemima sa kojima se nosio tokom leta. Naime, od ranije je poznato da je pevač čak nekoliko puta završio u postelji, a kako je za samo mesec dana imao 34 zakazana nastupa, Aco je morao da se obrati lekaru.

“Pao sam u krevet, nisam imao snage da ustanem iz kreveta. Do te mere je to bilo, da više ni infuzije nisu pomagale. Stiglo me je, od jula do avgusta imao sam više od četrdeset nastupa. Svake godine kažem da iduće neće biti tako, ali sada obećavam da ću da povučem ručnu  i da ću smanjiti to zbog sebe. Noć je ta koja odbija čoveka, povući ću ručnu”  kazao je Pejović za “Pink.rs”.
Pevač se ovog puta osvrnuo i na zdravstveno stanje supruge Biljane.
“Ona je imala problem koji nije imao veze sa načinom života, kod nje je urođena aneurizma. Hvala Bogu, sada je u najboljem redu – vratila se poslu, ista je ona stara. Ne pije lekove i nema ograničenja, iako su mnogi pisali da ne sme da jede određene stvari “ kazaoje Aco.
Aco je veoma dugo muku mučio sa viškom kilograma, a kazao je da mu je tu borbu najviše otežavala sklonost da popije koju čašicu. Ipak, sav se trud isplatio,pa odnedavno ponosno šeta vitku figuru.

A nakon što je supruga Biljana pobedila bolest, Aco je priredio žurku u njenu čast.
“Bili smo danas u crkvi, zapalili sveću, zahvalili smo se bogu, jer ovo je Biljin drugi rođendan. Zvao sam prijatelje i drugare, biće kolega, doktora. Želimo da obeležimo dan koga ćemo se uvek sećati ” kazao  je tada pevač za “Blic”.

” Kad se čoveku u životu dogode ovakve stvari, onda posle na sve gledaš drugačije. Uvek kažem da je ovako nešto opomena od gospoda i meni i njoj i mojim prijateljima. Sve to ima svoje “zato”. Mnoge stvari su se od tada promenile u našem odnosu prema životu i svemu drugom. Posle ovoga u srcu smo se promenili ” govori nam Aco.

Blic

Podijeli članak: