Progovorila sestra ubijene Jelene Marjanović: Otkrila je istinu o vezi tajkuna i pjevačice, i da li dolazi u Beograd po malu Janu

Vijesti

Nakon sinoćnjeg hapšenja Zorana Marjanovića, koji se sumnjiči za ubistvo svoje supruge Jelene Marjanović, brigu o njihovoj malenoj kćerki Jani bi mogla da preuzme sestra od strica ubijene pevačice “Zvezda Granda”, Teodora Krsmanović. Ona za Telegraf govori da će sutra doputovati u Beograd iz Kraljeva kako bi boravila sa Janom.

“Tačno je da sam najbliža sa njom, i stalo mi je samo da njoj bude lakše i da iz svega izađe sa što manje traume. I dok je Jelena bila živa, stalno smo se viđale i jedino smo mi dolazili kod nje u kuću.”

Danas sam se čula i sa Zoranovim ocem Vladimirom, koji je sada totalno u šoku, te slabo i govori – objasnila je Teodora.

Djevojka još objašnjava da ne vjeruje, baš kao i svako ko je ikada upoznao Jelenu, u Vladimirove priče o tome da je bila u vezi sa tajkunom.

” Jelena je žena bila opsednuta narušenim zdravljem svoje majke, stalno je bila na relaciji kuća, vrtić, bolnica. Nije imala vremena ni volje za bilo šta izvan toga, a oni koji je poznaju znaju da prevara nije bio njen stil. “rekla  je Teodora….

Inače, pred kućom Marjanovića su se  nalazile brojne medijske ekipe, a zapazili smo i Zoranovog brata Miloša koji u naručju nosi malenu djevojčicu…

Dnevniavaz

Podijeli članak: