Procurio katalog djevojaka koje podvodi pjevačica: Ovo su pros..tutke čiji je m.kro Dušica Grabović

Vijesti

Nakon što je Kurir objavio da je u velikoj akciji policije raskrinkan lanac i da su uhapšeni Dušan Banjac, Nikola Anđelić i Jovana Jojić, koji se sumnjiče da su podvodili s.ksualne radnice, otvorila se Pandorina kutija, iz koje je iskočila i pjevačica.  Redakcija Kurira je došla i do snimka na kojem se jasno čuje kako pjevačica ugovara s.ks s klijentom koji se predstavio kao Nikola iz Švajcarske.

Video je nastao prije nekoliko mjeseci, kao i katalog djevojaka koje rade za Grabovićevu, a u čiji posjed je Kurir došao prije nekoliko dana.

U katalogu se nalaze djevojke koje su u ovoj akciji pripadnika MUP već saslušane. Djevojke koje su privedene u operativnoj akciji platiće novčanu kaznu, koja će tek stići na njihovu adresu, u iznosu od 50.000 do 100.000 dinara. Dušica je, prema dokaznom materijalu koji su novinari dobili od jednog klijenta koji je od nje tražio pros..tutke, fotografije slala preko aplikacija Vajber i Vocap.

Prije nego što je dostavila ponudu atraktivnih djevojaka koje pružaju ove usluge, Dušica je s klijentom obavila razgovor u trajanju od pet minuta, što se vidi iz poruke. To znači da je imala povjerenja u mušteriju i da su se odlično poznavali.

“Poslala sam ti slike djevojaka na Vocap, pa možeš da izabereš”  napisala je Grabovićeva. Klijent je, reklo bi se, bio zadovoljan.

– Pa ove su top – odgovorio je muškarac kad je pregledao fotografije. Klijent, prema  saznanjima mediija, nije poznat javnosti.

Otkako je kao bomba odjeknula veijst da je Dušica madam koja još uvek ovim povodom nije saslušana u policiji, ona na sve načine pokušava da se opere i tvrdi da su mediji krivi i da joj se smješta afera.

“Poštovani novinari, na vaše pozive i poruke više neću odgovarati jer će od danas pa do daljeg moj advokat odgovarati u moje ime. Sve što budem imala da kažem reći ću uživo u jutarnjem programu kod Jovane Jeremić u subotu. Hvala na pažnji ” – poručila je Dušica na Instagramu. Ako je suditi po katalogu, sve djevojke su atraktivne, s nadograđenom kosom, maksimalno izoperisane, isfotošopirane i s.ksi.

 

Podijeli članak: