Procurila TAJNA DOKUMENTA: Anđelina Džoli nameštala ROBIJE Srbima u Hagu i smejala se žrtvama!

Lifestyle

Sramotna uloga najveće holivudske zvezde.

Mržnja najpoznatije holivudske glumice Anđeline Džoli prema Srbima je  nedvosmisleno potvrđena nakon što su procurili tajni dokumenti koji pokazuju da je usko sarađivala sa Haškim tribunalom, gde su uglavnom osuđivani Srbi za zločine i protiv kojih je podnet najveći broj optužnica.

Iz prepiski koje je ona vodila bivšim glavnim tužiocem Luisom Morenom Okampom, a koje su razotkrivene, ovaj Argentinac joj se zahvaljuje što je snimila antisrpski film o ratu devedesetih “U zemlji krvi i meda”.

U filmu se filmu prijazuje kako su Srbi silovali na desetine hiljada žena i dečaka u BiH.

Okampo nije bio bio deo suda koji je presuđivao Srbima, ali je kao tužilac bio član lobija koji je imao udela u sastavljanju predmeta u sudu.Zahvaljujući angažmanu Džolijeve i njene veze sa Okampom, Srbi su predstavljeni kao monstrumi, a na desetine njih osuđeno je na višedecenijske robije.

Postavlja se pitanje da li Džolijevoj na dušu idu i misteriozne smrti Srba u Hagu, ali i onih koji su još tamo, Radovana Karadžića i Ratka Mladića?

Njena nesvakidašnja lepota koja je postavila na pijedestal u Holivudu, služila je kao mamac za prljave radnje bivšeg haškog tužioca. Spekulisalo se da radi za CIA i Pentagon. Zadatak joj je bio da namami najveće zlikovce, da se sastaje i izvlači informacije, a onda pomogne da ih sud osudi.

đNa njenoj meti našli su se i Srbi.

“U Los Anđelesu sam i gledam tvoj film četvrti put. Ti si genijalka! Postigla si ono što si htela, to je ljubavna priča koja prikazuje užas rata”   pisao je Okampo Džolijevoj oduševljen filmom “U zemlji krvi i meda”, gde su Srbi predstavljeni kao najveći silovatelji i ubice.

Ona mu je odgovarala poljupcima.

“Luise volela bih da vidiš osmeh na mom licu. Tvoj rad predstavlja sve što najviše cenim. Tako sam srećna što te priča dotakla “ kazala  je holivudska zvezda.

Antisrpski nastrojena

Advokat Toma Fila govori  da je ona bila izrazito antisrpski nastrojena, do te mere da nije prikazala nijednu srpsku žrtvu u filmu.

“Džolijeva srpske žrtve diskriminiše i izjednačava sa zločincima. Logično je da su ona i Okampo bili u kontaktu i razmenjivali informacije o ovom i sličnim slučajevima jer iza tog suda stoje Amerikanci, kojima je cilja da se srpski narod zapljune što je više moguće “  zaključuje Fila.

Srbijadanas

Podijeli članak: