Estrada
0

Priveden Darko Lazić: Divljao na auto-putu 117 na sat gdje je ograničenje 80, pozitivan na k.kain, otkrivena još 2 prekršaja!

Pevač Darko Lazić je priveden nakon što je saobraćajna policija otkrila niz prekršaja kada ga je presretač zaustavio oko 4 sata na auto-putu u Novom Beogradu, saznaje Kurir.   Naime, kako je utvrđeno pevač je automobil marke “golf” vozio 117 km na sat na mestu gde je maksimalna dozvoljena 80 km na sat. On je […]

Podijeli članak:
Priveden Darko Lazić: Divljao na auto-putu 117 na sat gdje je ograničenje 80, pozitivan na k.kain, otkrivena još 2 prekršaja!

Pevač Darko Lazić je priveden nakon što je saobraćajna policija otkrila niz prekršaja kada ga je presretač zaustavio oko 4 sata na auto-putu u Novom Beogradu, saznaje Kurir.

 

Naime, kako je utvrđeno pevač je automobil marke “golf” vozio 117 km na sat na mestu gde je maksimalna dozvoljena 80 km na sat. On je podvrtgnut i droga, kao i alko testu, koji su pokazali da je pozitivan na kokain, a izmereno mu je i 0.91 promil alkohola u organizmu.

Daljom kontrolom utvrđeno je da je Laziću vozačka dozvola oduzeta 18. 12. 2013. godine.

POPULARNO NA FACEBOOK-u:  UVREDA ZA UVREDOM: Jelena ŽESTOKO oplela po Ceci, pa se ZANELA od besa!!! (FOTO)

Lazić će biti zadržan u prostorijama PS Novi Beograd, nakon čega će biti sproveden kod sudije za prekršaje.

Podijeli članak:

Napisano od moderator1

There are 0 comments

Leave a comment

Want to express your opinion?
Leave a reply!