Primljen sa temperaturom 40, groznicom, krvarenjem iz nosa: NADIN MUŽ JE…

Vijesti

“Nije mu bilo dobro nekoliko dana, a tek kad ga je pregledao naš lekar, shvatili smo koliko je ozbiljno. Mnogo sam se uplašila, ” govori Topčagićka iskreno za Kurir.
Nada Topčagić poslednjih dana preživljava pravu dramu jer je njen muž Zlatko Đorđević u teškom stanju prebačen u bolnicu, tako saznaje Kurir!
Pevačicin suprug je  primljen u utorak na odeljenje za plućne bolesti u Kliničkom centru u Beogradu, a kako govori , još ne znaju šta je sa Zlatkom jer još uvek  iščekuju rezultate.
“Zlatko je kosio travu u našoj vikendici u Banovcima u subotu, a na Uskrs, kada smo se vratili kući, igrali smo se s unukom i sve je bilo u najboljem redu. Nakon što smo ispratili goste, ja sam otišla na kafu u komšiluk i kad sam se vratila kući, on se tresao od groznice. To je bilo stravično! Čovek od dva metra bukvalno kopni! To nisam videla u životu “ govori za Kurir vidno preplašena Nada i na to još dodaje da u početku ni sama nije znala kako da mu pomogne.
“Bili smo sami u kući i baš sam se uplašila. Imao je temperaturu 40 i to je trajalo nekoliko dana. Onda je krenula da mu ide i krv iz nosa i tada sam se istraumirala. Zlatko se tada zatvorio u spavaću sobu i čula sam ga kako priča s našim prijateljem, doktorom Savićem, koji je neurohirurg… Tada su mi se noge odsekle jer znam da on nikad u životu nije išao kod lekara ”  govori  pevačica, koja planira da suprugu uvede restriktivne mere…

Prema njenim rečima, vodio je nezdrav život kojem ona konačno želi da stane na kraj.
“Najpre mora da uspori malo s tempom. Mnogo je radio, ali i pušio… On je dnevno tri kutije cigara trošio. Više preda mnom neće smeti da zapali!!! Samo se nadam da će rendgen pluća biti dobar i da će se sve završiti kako treba” govori iskreno  pevačica.

Nakon toga smo kontaktirali  i sa Zlatkom Đorđevićem, koji nam se javio, ali nije bio preterano raspoložen da razgovara.
“U bolnici sam, moram da primam terapiju. Nadam se da nije ništa ozbiljno… Moja Nada se mnogo preplašila zbog mene! Izvinite, sad moram da idem, doktori su mi došli u posetu “ veoma je kratko kazao  pevačicin muž.

Podijeli članak: