Preturala je po muževljevom telefonu, ali nije ni slutila da će se šokirati kada vidi ove fotografije

Ljubav

Kada je Suzi Luis naišla na fotografiju svog muža koji je go u kompromitujućoj pozi odmah je pomislila  na najgore.
Pretpostavila je da je njen partner Antonio poslao svoju fotku tajnoj ljubavnici, i to baš onoj na koju je sumnjala.Očajna Suzi pokušala je da dođe do istine. Počela je da kopa po muževljevom telefonu, ali umesto fotografija žene, naišla je na mnoštvo slika na kojima su njen suprug i još jedan  muškarac“.

Bila sam bukvalno zgađena. Beležio je svoje odnose sa tim muškarcem, slikao se, kako bi kasnije mogao opet da ih gleda i da se uzbuđuje“, kazala je šokirana Suzi.

Suočila je muža i rekla mu šta je saznala.On ju je  molio za oproštaj, ali izdaja je bila dvostruka. Em što ju je varao, em što je to bilo sa muškarcem, a ne sa ženom.

Priznao je da je spavao sa muškarcima iza mojih leđa. Organizovao je susrete preko interneta i nadao se da ja nikad neću saznati“, kazala je razočarana supruga.

Stomak mi se okrenuo naopako kada sam shvatila u kakvu je nevolju mogao da me uvali. Mogla sam da zaradim neku polnu bolest. Antonio je insistirao na tome da on nije gej, i da me voli, ali ja sam skupila svoje stvari i otišla. To što me je varao bio je dovoljan razlog“, objasnila je.

 

(Sun)

Podijeli članak: