PRETHODNO JE KOLIMA UBIO DEVOJKU: Sin legendarne pevačice Granda izazvao udes a zatim POBEGAO!

Estrada

Samo je poručio : “Sve će da plati moja mama!”

Marko Gvozdenović, sin naše popularne pevačice Snežane Đurišić, u martu ove je godine ponovo izazvao saobraćajnu nesreću u kom je jedna osoba povređena. On je nakon toga pobegao sa mesta nesreće,tako  piše “Kurir”. On je 22. marta navodno iznajmio auto u rentakar agenciji koji je trebalo da vrati u ispravnom stanju šest dana nakon toga. Međutim, Gvozdenović je već 25. marta izazvao saobraćajku na Banjici.

Na osnovu policijskog zapisnika, “Kurir” piše da je protiv sina Snežane Đurišić pokrenut krivičan postupak zbog izazivanja udesa i bežanja s mesta nesreće…

 “Do saobraćajnog udesa je došlo tako što je vozač Marko Gvozdenović, upravljajući vozilom “škoda fabija” prednjim delom udario u zadnji deo auta “reno klio”,,, kojim je upravljao M. V. Nakon udesa, Gvozdenović je napustio mesto nesreće, pa je operativnim radom policije naknadno pronađen. M. V. su u Urgentnom centru ustanovljene lakše povrede,, a urađen mu je i alko test i pokazalo se da nema alkohola u krvi”  tako prenosi “Kurir” deo policijskog izveštaja.

Zaposleni u rentakar agenciji govore da je Marko Gvozdenović poručio da će svu šteti nadoknaditi njegova mama, dao im njen broj telefona, ali ih je Snežananakon toga odbila.

“Ne znam o čemu je reč. Ne, naravno da znam o čemu je rel! Dokle ćete me više zvati zbog takvih gluposti? Moj sin je punoletan, ne mogu ja da plaćam za njega”  kazala je besno Snežana za “Kurir”.

Iz rentakar agencije govore da je policija štetu procenila na 20.000 dinara, auto-kuća na 160.000, a da je auto u međuvremenu sređen za 50.000 dinara, ali da Gvozdenović još uvek nije ništa platio.

Marko Gvozdenović je aprila 2001. pod dejstvom alkohola izazvao još jednu  saobraćajnu nesreću u kojoj je smrtno nastradala J. P. (25), zbog čega je bio osuđen na četiri i po godine. Kazna mu je nakon toga  smanjena na tri godine zatvora. U martu 2015. Drugo osnovno tužilaštvo pokrenulo je predistražni postupak protiv njega jer ga je prijateljeva supruga prijavila da ju je pretukao.

SRBIJADANAS

Podijeli članak: