PREMIJERKA VIŠE NE SKRIVA PARTNERKU: Brnabićka svima pokazala devojku!! FOTO

Vijesti

Predsednica se Vlade na koktelu povodom otvaranja Muzeja savremene umetnosti pojavila sa Milicom Đurđić, s kojom je u vezi osam godina, a zaljubljeni par je od velike sreće blistao….Premijerka Ana Brnabić  ovih se dana prvi put zvanično pojavila u javnosti sa svojom partnerkom Milicom Đurđić, i to na otvaranju Muzeja savremene umetnosti (MSU)!

Nakon što je Kurir nedavno otkrio da je premijerka već osam godina u vezi sa Đurđićevom, koja je doktorka u Kliničkom centru Srbije, zaljubljeni par je odlučio da više uopšte ne skriva svoju ljubav od očiju javnosti… Brnabićka je zato na svečanosti u MSU svima ponosno predstavljala svoju devojku.

Upoznali je ministri

“One su tokom svečanosti skoro sve vreme bile zajedno, a na Aninom licu se prosto videlo zadovoljstvo… Premijerka je svoju devojku Milicu predstavila mnogima iz javnog života, a njih dve su se posebno ispričale s bivšim ministrom kulture Ivanom Tasovcem…

Premijerkina partnerka je imala priliku da porazgovara i sa predsednikom Aleksandrom Vučićem, šeficom parlamenta Majom Gojković, ministrom Aleksandrom Antićem “ govori  sagovornik Kurira koji je bio na licu mesta u MSU.

Inače, Brnabićka i Đurđićka su se svojevremeno upoznale u jednom gej klubu u centru prestonice, kada su razmenile kontakte i počele sve češće da se viđaju… Ubrzo su one otpočele vezu, a nešto kasnije i zajednički život. Njihova veza nije bila tajna za rođake i prijatelje, ali otkad je Ana postala predsednica Vlade, proredile su pojavljivanje u javnosti. Međutim, to se nedavno promenilo, pa odsad na sve društvene događaje odlaze zajedno…

Tako je premijerka nedavno u Istanbul, na Evrobasket 2017, gde je otišla da bodri naše košarkaše, povela i Milicu, a sve to o trošku građana Srbije.

Spremaju selidbu

Inače, da se podsetimo, kako je pisao Kurir, one bi uskoro trebalo da se presele i u državnu vilu na Dedinju od oko 1.000 kvadrata, a takav luksuz će građane Srbije koštati oko 15.000 evra mesečno, jer je reč o ogromnoj nekretnini, pa samim tim i ogromnim računima za komunalije i održavanje… Premijerka je, međutim, tvrdila da to nije njena želja, već da je to potrebno zbog bezbednosti.

Ekipa Kurira

Podijeli članak: