PREKO OVOG NE MOŽE: Dragana zbog Šabana urlala u Pinkovom studiju!

Estrada

Najveća folk zvezda Dragana Mirković koja važi za jednu od najstaloženijih pjevačica, ,,nije mogla kontrolirati svoje ponašanje prije nekoliko dana na snimanju “Pinkovih zvezda”.

Ona i njene kolege na vrijeme su stigli, svim osim Šabana Šaulića koji je uveliko kasnio… Kada je prošlo više od 40 minuta od zakazanog termina do kojeg su svi trebali biti tu, a Šaban se nije pojavio, Dragana je počala “urlati”!

“Ne mogu da vjerujem da organizatori dopuštaju ovakvo kašnjenje! E samo da mi je vidjeti kako bi Šaban reagirao da ja toliko kasnim. Ovo nema smisla. Trebali ste reći da i ostali dođu kasnije jer ovako bezveze trošimo svoje vrijeme. Čekamo ga više od pola sata i još ga nema”   urlala je Dragana.

Producenti emisije su je smirivali govoreći kako je na putu prema studiju jer na snimanje ide direktno sa puta…Naime, Šaulić se vraćao sa nastupa, a kako je uletio u saobraćajnu gužvu nije mogao stići na dogovoreni termin početka snimanja…

Kada je ušao u studio Dragana mu se uopšte nije obratila. Tek tokom emisije popustila ju je ljutnja pa se počela šaliti sa kolegom…

(Kurir)

Podijeli članak: