PRE PAR MESECI SE BORILA ZA ŽIVOT: Tamara Đurić PONOVO HITNO OPERISANA!

Vijesti

Nakon samo sedam meseci.
Tamara Đurić je u aprilu ove godine provela nekoliko nedelja u bolničkoj postelji, nakon što su joj pukli akva fileri u zadnjici. Njoj je tada život doslovno visio o koncu, ali srećom sve se završilo kako treba…. Kako je Tamara ranije otkrila za portal “Srbija danas”, moraće da ide na terapije do Nove godine.

Ipak, klaberku je sada ponovo zadesio problem sa zdravljem, ali je ovoga puta u pitanju bila mnogo manje ozbiljna situacija. Ona je , naime,dobila anginu zbog čega je hitno morala da operiše krajnike….

Tamara je u sredu otišla na jednu privatnu kliniku, kako bi joj doktori izvršili hirurški zahvat, i nada se da će joj to biti poslednji odlazak u bolnicu, bar što se tiče ove 2017. godine.

“Dobila sam anginu dok sam boravila na Kopaoniku, skijala sam po hladnoći, a slab mi je imunitet. Već sam bila bolešljiva, jer se nisam pazila. Morala sam hitno da idem na operaciju krajnika. Iskreno, jedva čekam da se završi ova godina i nadam se da će mi u sledećoj zdravlje biti mnogo bolje “ kazala  je Tamara za “Informer”. Kako je dalje objasnila, nekoliko dana nije mogla da ustane iz kreveta.

“Mnogo me je bolelo grlo. Imala sam visoku temperaturu i jedva sam čekala da se ta agonija završi “ -govori Đurićeva i dodaje da je samo nekoliko sati nakon zahvata odlučila da ode kući.

“Potpisala sam da iz bolnice izlazim na svoju odgovornost, ali ne mogu da ležim, ne drži me mesto.”

srbijadanas

Podijeli članak: