PRAVA ISTINA O DIVNI I MARKU! Dete ostavili dedi i gluvonemoj baki, rekli da se vraćaju za 2-3 dana, pa ušli u rijaliti!!!

Vijesti

Ekipa Telegrafa je posetila  selo u kom žive Divnini roditelji, kojima su ona i muž Marko ostavili svoju ćerku Kristinu. Doduše, na samo “dva-tri dana”. A, uslovi u kojima ovo dete živi? Procenite i sami…
Kada su se pojavili u emisiji DNK Divna i Marko su postali, kako se kaže, “pravi hit”. Ništa drugačije reakcije nisu izazvali ni ulaskom u “Zadrugu”, u kojoj su, ako je suditi po komentarima ljudi, favoriti i to upravo iz razloga jer su potpuno drugačiji…

S obzirom na to da se o njima vrlo malo zna, u nameri da saznamo nešto više uputili smo se ka Svilajncu, kako bismo pronašli kuću u kojoj žive, te da čujemo šta njihove komšije imaju o tome d kažu.

Po  samom dolasku, saznali smo da je njihova ćerkica Kristina kod Divninih roditelja, pa smo produžili ka selu Gložane… I imali smo tu šta i da vidimo. Ispred malene kućice u kojoj žive Divnini roditelji sačekao nas je Toma Jovanović, Divnin otac, koji nas je ljubazno i srdačno primio u dvorište, a potom i u kuću, gde smo se upoznali sa njegovom suprugom i malenom Kristinom…

Međutim, prvi šok usledio je već na početku razgovora.

Naime, Toma i njegova supruga koja je, inače, gluvonema, nisu znali da Divna i Marko ulaze u rijaliti. Kako su im rekli, Kristinu je trebalo da “pričuvaju dva,tri dana”. A onda su Divnu i Marka videli na televiziji.Ipak, pre nego što pročitate šta nam je rekao Divnin otac, i pre nego što preslušate razgovor i pogledate kako izgleda kuća u kojoj je dete ostavljeno, moramo da kažemo da ovi ljudi daju svoj maksimum kada je briga o Kristini reč… A dete? Dete je nasmejano, kao da mu baš ništa ne nedostaje.

“Divna je ovde rođena, u toj kući. Tu ne sedimo, to je namešteno kad dođe neko… Mahom tamo sedimo, tamo ima televizor. Ovde ima šporet, ima voda… Tamo nema. Ima česma. Sad, dok je još malo toplo, boravimo tamo. Posle se prebacimo ovde”  kazao nam je na početku razgovora Toma, pokazujući dve male kućice u dvorištu.

“Prevarili su me, da ti kažem. Pitala me mogu li dva-tri dana da je pričuvam, treba da ide do Beograda, da uzme nešto. Pa, dobro, rekoh, mogu dva-tri dana… Duže ne mogu. Ja sam stariji čovek, majka ti je malo i nesposobna… Nije mi rekla da ide u “Zadrugu”. Vidiš ti to? To mi nije rekla uopšte… Dovukla neke stvari… Za dva, tri dana, rekoh šta će mi tolike stvari?”  govori nam Toma.

 

(Telegraf.rs)

Podijeli članak: