Poznati PEVAČ na saslušanju zbog pljačke Saše Popovića: Bio u kući, OSTAVIO TRAG! ŠOK

Estrada

Pevač Dejan Ćirković Ćira i žena M. P. su saslušani danas kao svedoci u nastavku istrage koja se vodi protiv Vojislava Stojčića, sina ubijenog policijskog generala Radovana Stojčića Badže, osumnjičenog da je odgovoran za pljačku vile direktora Grand produkcije Saše Popovića…

Kako se za sada nezvanično saznaje, Ćira je na dan pljačke boravio kao gost u Popovićevoj vili, dok je žena M. P. kućna pomoćnica porodice…

“Ćira je kazao da je iz Popovićeve kuće otišao sa ženom na koncert, kao i da po izlasku nije zaključao vrata jer je mislio da su u kući ostala njegova deca. Potom je kazao da je po izlasku iz dvorišta zatvorio kapiju koja se automatski zaključava “ rekao je dobro obavešten izvor.

On još napominje da je prethodno saslušana i Popovićeva kućna pomoćnica M. P. koja je tvrdila da je iz kuće izašla pre Ćire i njegove supruge… Da se podsetimo, iz kuće Popovića su ukradeni satovi i nakit vredni oko 100.000 evra.

” Popović je danas dostavio tužilaštvu specifikaciju za ukradene satove, zajedno sa odštetnim zahtevom vrednim 140.000 evra”  govori ovaj  izvor.

U daljem toku istrage trebalo bi da budu saslušana i Popovićeva deca…

svet

Podijeli članak: