Poznati bh. muzičar pao sa balkona: Puk`o mi je lakat, ugruhan sam u glavu!!!

Estrada

Mnogo puta u životu čuli smo izreku” Zdravlje nije sve, ali bez zdravlja sve je nisšta.” DA je stvarno tako uverio se i naš popularni pevač.

 

Naime, naš najbolji gitarista Almir Hukelić Aka nije ni slutio šta će ga sve snaći u samo par dana…. Vikend iza njega isprepleten je usponima, ali nažalost i padovima, i to onim pravim… Taman što je sa Hankom Paldum održao sjajan koncert u Štokholmu, po povratku u BiH desila  mu se nezgoda, koja je pokazala da je Aka čovjek koji se može pohvaliti zaista velikim brojem prijatelja.

Jedan od najkvalitetnijih muzičara na bh. sceni i najbolji gitarista iz čije Akademije `Pink Panter` su se izrodili najveći talenti koji su osvojili muzičke programe u regiji Aka Hukelić je nedjelju iza nas doživio veliku  nezgodu, koja je zabrinula njegove prijatelje.

Govore  da se prijatelji u nevolji poznaju, a Aka je pokazao koliko je cijenjen, jer mu riječi podrške u ovim teškim momentima stižu sa svih strana. Naime, poznati gitarista je zadobio povrede prilikom pada sa balkona, a kako se veliki broj ljudi zabrinuo za njegovo

zdravlje, Hukelić je bio primoran da se obrati svima putem društvenih mreža…

“Raja, sve ok. Hvala što brinete… Puk`o mi je lakat, ugruhan sam u glavu. Biće to sve dobro uz Božiju pomoć. Ukratko, pao sam sinoć sa balkona drito na glavu” , napisao je optimistično virtuoz na gitari.

Njegovi prijatelji poželjeli su  mu oporavak u brzom vremenskom roku, a vjerujemo da će čarobni Aka sve ovo hrabro izdržati i uskoro nas počastiti nekim novim projektom. ..

 

Ekskluziva.ba

Podijeli članak: