Povodom afere sa vanbračnim sinom: Oglasila se supruga Miroslava Ilića!

Lifestyle

“Sve će to doći na svoje, pa zašto bismo bilo šta on i ja pričali i zbog koga?! Mi smo patrijarhalno vaspitana porodica, koja veruje u Boga i Božju pravdu. Istina će izaći na videlo uz Božju pomoć. Pravda je spora, ali dostižna,” kazala je Gordana.

Gordana Ilić, supruga pevača Miroslava Ilića, je uvek tvrdi la da ona i suprug nemaju potrebu da se brane, jer veruju u Božju pravdu, te da će se čitava situacija uskoro razjasniti, budući da je nepriznati sin Miroslava Ilića Devin Antonović s majkom Mirjanom Antonović odlučio da putem suda traži DNK analizu za utvrđivanje očinstva.

“Ni Miroslav ni ja nećemo ništa da komentarišemo! Nemamo mi od čega da se branimo. Sve će to doći na svoje, pa zašto bismo bilo šta on i ja pričali i zbog koga?! Mi smo patrijarhalno vaspitana porodica, koja veruje u Boga i Božju pravdu. Istina će izaći na videlo uz Božju pomoć. Pravda je spora, ali dostižna”, kazala je Gordana, koja se javila na Ilićev mobilni telefon.

Za razliku od nje, Miroslav je u nekoliko navrata poručio medijima da neće komentarisati ništa što je vezano za Mirjanu i Devina, jer je to ultimatum njegove porodice.

Supruga Miroslava se ipak nije željela oglašavati, nakon što su stikli rezultati da je Devin ipak Miroslavov sin.

Podijeli članak: