POTRESNA ISPOVIJEST VJERENIKA VOJNE BOLNIČARKE KOJA SE UBILA: Kad bih samo znao zašto? To će me progoniti cijeli život! !!

Vijesti

“U potpunom sam šoku, ovo je bio grom iz vedra neba. Tog dana je bila vesela, kao i svaki drugi dan. Ručali smo i otišao sam na posao. Sutra ujutru sam je našao mrtvu. Kad bih samo znao zašto je to uradila… To pitanje će me progoniti cijeli život. ” to je za Kurir juče kazao Joviša Marinković, čija se vjerenica Bojana Milanović (24), koja je kao ugovorac radila u Vojsci Srbije, ubila u nedjelju uveče u selu Dublje kod Bogatića.
Bojana je bila u četvrtom mjesecu trudnoće, a u subotu je trebalo da se vjenča s Marinkovićem. Međutim, iz još uvijek nepoznatog razloga pucala je sebi u glavu iz lovačkog karabina…Nakon što nam je dao izjavu, Marinković je rekao da više ne može da priča i da mora da ide po burme, koje je trebalo da on i Bojana juče zajedno preuzmu… Na pitanje koje muči Bojaninog verenika odgovor nema niko ni u njegovoj familiji. Član porodice pristao je juče da govori za Kurir, uz uslov da mu ne objavljujemo ime.

” Bojana i Joviša bili su najsrećniji par koji sam znao… Ona nije imala nijedan razlog da uradi tako nešto. I sve nas muči pitanje zašto. Joviša nam je rekao da je u nedjelju sve bilo kao i svaki drugi dan. Rekao je i da su posljednjih nekoliko dana samo pričali o vjenčanju i radovali se djetetu koje će dobiti “ govori član porodice Marinković.

Kako se još navodi, Joviša je bio s Bojanom samo dva sata pre tog kobnog trenutka.

“Nakon što su ručali, Bojana ga je ispratila na posao… Ostala je sama u stanu. Tek ujutru, kad se vratio, otkrio je šta se desilo. Niko od nas prije toga nije odlazio da je vidi” govori rođak.

Prema njegovim rečima, Bojana je održavala trudnoću, i koliko znaju, sve je bilo u redu.

“Ne mislimo da to ima veze sa onim što je uradila, ali tek kad bude gotov obdukcioni nalaz znaće se da li se možda nešto desilo s trudnoćom. Ono što znamo jeste da je utvrđeno da je bila zdrava i da nije bila pod dejstvom lijekova ili alkohola “ govori naš sagovornik.

Podijeli članak: